2777
2789
عنوان

چقدر مادرشوهرم منفوره🤢

| مشاهده متن کامل بحث + 1400 بازدید | 44 پست

یه بار تو مهمونی یه خانم اون طرف خونه رو زمین نشسته بود و چایی رو هم لبه فرش گذاشته بود

من اینطرف خونه داشتم رد میشدم پام خورد لبه فرش یه کم بلند شد و چایی اونطرف ریخت

واقعا مادرشوهرم جوری خجالت زده م کرد پیش مهمونا که فرش هامو تازه شسته بودم و ... 

جالبه مهمونا هم میگفتن حق داری و نگاهشون جوری بود که انگار من چایی رو ریختم

به نظرتون حق با اونا بود؟

خدایا میشه بغلم کنی ؟🙏                                                موهامو ناز کنی؟🙏.                                                         گریه کنم 🥺                                                                            گریه کنم 🥲                                                                   گریه کنم 😭

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مایی که با عشق شروع کردیم الان فقط همو تحمل میکنیم.بخاطر یه پیرزن عوضی چروک

واقعا هدفشون چیه ازین کارا 

چی مهم تر از ارامش بچشون

دوست بی ادبی دارم ک اعصاب نداره، گاهی کاربری دست اونه تعجب نکنید از شدت متفاوت بودن جوابها🥲
منم ازش بدم میاد من پیش خودم فکر میکنم قبل از اینکه برم خونش حرفا رو آماده میکنه که چی بگه همین که ن ...

من مادر شوهر ندارم اما یه خواهر شوهر دارم که ۴ ساله ازدواج کردم زندگیمو زهر کرده اگه بگم چیا به سرم آورده  شما مادر شوهرتونو فراموش میکنید من فقط ۱۵ سالم بود که ازدواج کردم همون موقع هم بچه دار شدم فقط دعا کنید خدا کمکم کنه الان ۱۹ سالمه  دلم جوری شکسته احساس پیری میکنم

هرگز به کسی حسادت نکن :                                   بخاطر نعمتی که خدا به او داده :                              زیرا تو نمی دانی خداوند چه چیزی را از او گرفته          و غمگین مباش وقتی خداوند چیزی را از تو گرفت زیرا تو نمی دانی خداوند  چه چیزی را عوض آن به تو خواهد داد� 🙂 پس همیشه در هر حال و هر لحظه شکر گزار🙏 نعمت های خدا باشیم 🌹   🤗خدایا شکرت 🤗     
یه بار تو مهمونی یه خانم اون طرف خونه رو زمین نشسته بود و چایی رو هم لبه فرش گذاشته بود من اینطرف خ ...

نه معلومه ک حقنداشت، صدتا فرش و قالیشویی فدا یه تار موت 

شعورشون خیلی کمه، آقا بیا پول قالیشوییو بدم ول کن فقط ،اه چرا اینجورین بعضیا سر پیری

دوست بی ادبی دارم ک اعصاب نداره، گاهی کاربری دست اونه تعجب نکنید از شدت متفاوت بودن جوابها🥲
واقعا هدفشون چیه ازین کارا  چی مهم تر از ارامش بچشون

پول بچشون

آی نگام کرد.روم حساسه.مخاطبش منم.گفته بعدا میگیرمت الان موقعیت جور نیس.گفته خانوادم فعلا ندونن بهتره.بلاک کرد باز انبلاک کرد.ایناهیچکدوم نمیگیرنت جون مادرت فقط مشقاتو بنویس وبخواب...داف زیر سن قانونی😚🥰
معلومه خیلی بد کرده بهت🤦

آره همه گند کاریای جاریمو پوشوند که شوهرش ازش سرد نشه.و از این طرف هر کاری کرد که شوهرم از من بدش بیاد حتی دعا گرفت که ما جدا بخوابیم

آی نگام کرد.روم حساسه.مخاطبش منم.گفته بعدا میگیرمت الان موقعیت جور نیس.گفته خانوادم فعلا ندونن بهتره.بلاک کرد باز انبلاک کرد.ایناهیچکدوم نمیگیرنت جون مادرت فقط مشقاتو بنویس وبخواب...داف زیر سن قانونی😚🥰
من مادر شوهر ندارم اما یه خواهر شوهر دارم که ۴ ساله ازدواج کردم زندگیمو زهر کرده اگه بگم چیا به سرم ...

چقد زود🥲🥲 الان اخه سن بچگی کردنت نبود مگه؟؟ 

خدا کمکت کنه و بهت ارامش بده عزیزم

آره همه گند کاریای جاریمو پوشوند که شوهرش ازش سرد نشه.و از این طرف هر کاری کرد که شوهرم از من بدش بی ...

چرا مخالف بود؟ یا کسیو بره شوهرت زیر سر داشت

من مادر شوهر ندارم اما یه خواهر شوهر دارم که ۴ ساله ازدواج کردم زندگیمو زهر کرده اگه بگم چیا به سرم ...

خب از این خواهر شوهرای عقرب من ۵ تا دارم 

جای نیششون همیشه روی قلبم مونده 🥺

آره همه گند کاریای جاریمو پوشوند که شوهرش ازش سرد نشه.و از این طرف هر کاری کرد که شوهرم از من بدش بی ...

وای چه عجوزه‌ای 

اینجا جای تبادل نظره نه تحمیل نظر رعایت فرمایید🙏درخواست دوستی قبول نمیکنم 😊میخام برای دخترم مادری باشم که مامانم برام نبود😔
بچه ها کتاب زنان زیرک رو توی تاپیکم گزاشتم.. اگه میخواید دانلودش کنید

واقعا کتاب خوبیه