2777
2789
عنوان

چقدر مادرشوهرم منفوره🤢

1400 بازدید | 44 پست

کلا آدم مزخرفیه، الانم خونشون بودم بچم سبدو پرت کرد زمین هواسم نبود پام رفت رو سبد، دوبار بهم متلک انداخت اخرسرم اومدنی گفت اخه چطور سبدو ندیدی🙄کاش تو یه ساختمون نبووووودیم😢

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اکثرا منفورن مگر اینکه خلافش ثابت بشه

آی نگام کرد.روم حساسه.مخاطبش منم.گفته بعدا میگیرمت الان موقعیت جور نیس.گفته خانوادم فعلا ندونن بهتره.بلاک کرد باز انبلاک کرد.ایناهیچکدوم نمیگیرنت جون مادرت فقط مشقاتو بنویس وبخواب...داف زیر سن قانونی😚🥰

خخخ یه شب چایی اوردم تو مهمونی گف چاییات پررنگه.ایا حق دارم ناراحت بشم یا خیر🤧

یک تازه عروس بی تجربه ولی شاد و خوشحال  (متاهل و متعهد)    درخواست ندین قبول نمیکنم/  دعا کنید زودتر خانه دار شیم😭

ما امشب سر این عجوزه پیر کلی باهم بحث کردیم فقط کاش امشب بمیره دیگه نباشه

آی نگام کرد.روم حساسه.مخاطبش منم.گفته بعدا میگیرمت الان موقعیت جور نیس.گفته خانوادم فعلا ندونن بهتره.بلاک کرد باز انبلاک کرد.ایناهیچکدوم نمیگیرنت جون مادرت فقط مشقاتو بنویس وبخواب...داف زیر سن قانونی😚🥰

مایی که با عشق شروع کردیم الان فقط همو تحمل میکنیم.بخاطر یه پیرزن عوضی چروک

اتقد ازش بدم میاد که حرفاشم واسم چندش آورن 

خودتو عذاب نده مودبانه جوابشو بده

بگو شما تا حالا بی حواسی پاتون رو چیزی نرفته

بعدم دم دستی نباش کم برو هر وقت اصرار کردن برو بجتم نزار بره

منم خونشون میشینم ولی سفتم اگر اذیت کنه

وصل به یه مو

منم ازش بدم میاد من پیش خودم فکر میکنم قبل از اینکه برم خونش حرفا رو آماده میکنه که چی بگه همین که نشستم شروع میکنه نیش زدن 

خدا ازش نگذره الهی راحت جون نده 

دقیقا من همین حسو به برادر شوهرم دارم چندش

هرگز به کسی حسادت نکن :                                   بخاطر نعمتی که خدا به او داده :                              زیرا تو نمی دانی خداوند چه چیزی را از او گرفته          و غمگین مباش وقتی خداوند چیزی را از تو گرفت زیرا تو نمی دانی خداوند  چه چیزی را عوض آن به تو خواهد داد� 🙂 پس همیشه در هر حال و هر لحظه شکر گزار🙏 نعمت های خدا باشیم 🌹   🤗خدایا شکرت 🤗     
مایی که با عشق شروع کردیم الان فقط همو تحمل میکنیم.بخاطر یه پیرزن عوضی چروک

معلومه خیلی بد کرده بهت🤦

اینجا جای تبادل نظره نه تحمیل نظر رعایت فرمایید🙏درخواست دوستی قبول نمیکنم 😊میخام برای دخترم مادری باشم که مامانم برام نبود😔