2777
2789
عنوان

امتحان شیمیم ۱۲ شدم

670 بازدید | 37 پست

سلام.. امروز نمره شیمیم ۱۲ شد از صبح تو گریم فقط. دهمم فرزانگان ۲ تهران درس میخونم.

به مامان بابام گفتم اگه نمره ۲۰ میخواین منو بفرستین دولتی معمولی نه تیزهوشان...

من ورودی جدید امسالم و مدرسه قبلیم یه مدرسه خیلی سطح پایینی بود و معلما فقط در حد کتاب درس میدادن وقتی اومدم توی این مدرسه افت زیادی کردم توی درسای اختصاصی ولی شیمیم از همه کمتر شده معلم شیمیه هم گفته تا ۲۰ نیاری برا من نگاهم نمیکنم... نظرتون چیه؟ مدرسمو عوض کنم؟ ما از تابستون رفتیم مدرسه خیلی فشار رومه..

تجربی؟

یه جوری زندگی کنین هیشکی متوجه روز خوب و بدتون نشه، باور کنین بیشتر اینایی که به عنوان رفیق و فامیل دور و برمونن با دیدن خوشحالیامون ناراحت میشن و با دیدن روزای تلخمون خوشحال میشن‌...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خو کتاب بگیر کتابهای کمک درسی زمان ما گاج خیلی خوب بود من بزرگسالان خوندم مدرسه افتضاح معلم افتضاح ولی سیر تا پیاز شو خوندم نمره ام خوب شد با اینکه متاهلم بودم

از ی جایی ب بعد آدم هم عاقل میشه هم مهر و محبتش روجا اینکه  پای آدما حروم کنه نثار پای گربه،سگ ها و گلدوناش میکنه.بدون توقع و ب دور از هر آسیبی 
ن ریاضیم 

نهایی بودی؟ 

#خلیج_همیشه_فارس | ناتانائیل، بکوش که عظمت در نگاه تو باشد نه در چیزی که به آن می نگری...ناتانائیل، تنها خداست که نمیتوان در انتظارش بود. در انتظار خدا بودن یعنی در‌‌‌‌ نیافتن اینکه او را هم اکنون در وجود خود داری...✿✿✿ _ بخشی از کتاب مائده های زمینی اثر آندره ژید

۲ حالت داره

یا میمونی درستش میکنی

یا میای بیرون 

ولی گزینه ۲ آرامش روانی بیشتری داره

تعلیق...     فقط شهریار که میگه:آزرده دل از کوی تو رفتیم و نگفتی ..کی بود؟ کجا رفت؟..چرا بود و چرا نیست..

اولش همه افت دارن ..ولی اگه خیلی تحت فشاری عوض کن مدرسه تو .. من دبیرستان نمونه دولتی بودم ورودی های جدید گریه هایی میکردن تو مدرسه میگفتن تحت فشاریم داریم روانی میشیم ولی ما دنیا و زندگی به یه ورمون بود تو کل مدرسه معروف بودیم از بس الکی خوش بودیم اصلا هم سختمون نبود 😐😂 هرکس یه جوریه 

تاریخ سخن خواهد گفت🕊️                                              من فمنیست نیستم!برابری نمیخوام! من خواهان برتری ام🌝زن سالاری😌پلویوفیلیا:کسی که عاشق بارونه و با بارون احساس آرامش می‌کنه:)🌚