2777
2789
عنوان

امتحان شیمیم ۱۲ شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 671 بازدید | 37 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم من دانشجوی شیمی هستم. خودمم نمونه دولتی بودم دبیرستان و راهنمایی رو.. شیمی رو فقط باید با عشق بخونی. ولی از کتابهای کار خیلی سبز استفاده کن و اگر به کسی که شیمیش خوبه دسترسی داری بگو برات توضیح بده. و اینکه سعی کن از ویدیوهایی که فرادرس میذاره استفاده کنی چون واقعا مفیده. و بابت نمره اصلا نگران نباش همش گذراست. منم دوره دبیرستانم رو نمرم خیلی حساس بودم ولی گذشت. خودتو اذیت نکن اصلا

سلام منم ریاضیم 

دهم الان مدرسه نمونه خیلی سخت گیر میگرن افت که هیچی سقوط کردم معدل میانترمم شده ۱۸ونیم و اصن افسردم و همش گریه میکنم و امتحانای دی هم سه تاشو خراااب کردم و تنها کاری که میکنم گریه است خیلیم میخونم ها ولی انگار خدا نمیخواد

ن ریاضیم 

کلا جو کنکور همینه رقابت و تنش هست ، سخت گیری هست ، فشار هست ، تو مدارس خاص هم سخت گیری زیاده من ۶ سال تو مدرسه خاص خوندم پدرم در اومد اما چاره چیه ؟ همین مدارس باعث میشه ادم یکم بیفته جلو تو مدارس عادی خبری و از معلمای سطح بالا نیس و یه جورایی اون محرک لازم و کافی رو نداری برا کنکور میدونم سال اولیه که تغییر مدرسه دادی و از یه مدرسه عادی وارد مدرسه خاص شدی بالاخره افت برای همه ممکنه ولی اگر نظر منو بخوای بمون تو مدرست ولی سخت تلاش کن ، حداقل خوبیش اینه همزمان با مدرسه داری کنکورم میخونی تو مدرسه عادی از این خبرا نیس کیفیت میاد پایین بازم خودت میدونی و بهتره با خانوادت مشورت کنی 

ولی همین که ۱۲ گرفتی و پاس شدی ینی میشه روت کار کرد و استعداد و روحیه سخت کوشی داری 

برای اینکه بیفتی جلو میتونی از کلاس های انلاین استفاده کنی خیلی جلو میندازنت 

بازم صلاح خویش را خسروان داند

یه جوری زندگی کنین هیشکی متوجه روز خوب و بدتون نشه، باور کنین بیشتر اینایی که به عنوان رفیق و فامیل دور و برمونن با دیدن خوشحالیامون ناراحت میشن و با دیدن روزای تلخمون خوشحال میشن‌...

کلاس خصوصی بگیر راه میفتی دختر جان

مراحل روشنفکری در ایران😎:۱_مخالفت با دین و مذهب ۲_بیان تک جملاتی از نیچه وصادق هدایت و فروغ فرخزاد و...،۳_نگهداری سگ و گربه و آن را بیشتر از فرزند نداشته دوست داشتن🙈۴_مخالفت با چيزي که بقیه موافقند و موافقت با چيزي که بقیه مخالفند.۵_رسیدن به نهایت خودخواهی با این الگو که هرچیزی که سبب ناراحتی توست از زندگی حذفش کن به جای اینکه راه حل را دریابی....مراحل روشنفکری واقعی😶:1_احترام به تمامی مذاهب و ادیان😋 2_کسب اطلاعات و ارائه مطلب از منبع درست نه از ذهن خود، 🙃3_ ادب ادب ادب😌4_شخصیت بسیار والا 5_مطالعه کتاب و مقاله...این امضا برای تفکر است، لطفا مهربان باشیم🥰

نیگا یچیز یادت نره دهم تا بهمن اینا آدم افت داره هر رشته، ای باشه 

اگر به رشته ات علاقه داری کم کم خودت سازش پیدا میکنی به هیییچ وجه از دست نده 

اگر میخوای از فرزانگان برو نمونه دولتی انتقالی میدن 

ولی اصلا از دست نده استاد های بسیار خاصی که مدارس خاص داره 

من نمونه دولتی بودم به عینه میگم درسایی بود که به هیچ وجه نخوندم ولی بخاطر نکات خاص استاد ها سر کلاس تو کنکور حتی چن تاشو تونسم جواب بدم 

پس از دست نده و بدون این افت طبیعیه 

می‌مونه صحبت با والدین که با همین استدلال بهشون بگو به مرور درست تر میشه 

فکر کنم ریاضی باشی پس به فکر مهاجرتی و شاید معدل دیپلمت بعضی جاها واست مهم بشه شایدم نشه بنظرم معدلت بهتره از اسم سمپاد

نکته دیگه اینه که شاید چون تازه سمپادی شدی افت کردی اونا سالای راهنمایی خیلی چیزا رو یادگرفتن شاید معلماتون اونارو به تو یاد ندادن 

اگه نمرت خوب نباشه مجبوری اصن بری ولی فعلا تلاشتو بکن یا میری یا نمیری

حق داری اگه از دولتی اومدی یکم برات سخته اما میتونی خودتو برسونی فقط با تلاش بیشتر مدرسه خوبیه و از دستش نده نظر منو میخوای تو مدارس دولتی احتمال موفقیتت توی کنکور یه درصد فرزانگانم نیست 

بارونو دوس دارم🌱