2777
2789
عنوان

با ازدواجمون مخالف بودن

335 بازدید | 20 پست

بچه ها من سر ازدواجم خیلی داستان کشیدم خانواده من با ازدواجمون مخالف بودن و خیلی اذیت شدیم. الان ازدواج کردیم و اون داستانها تموم شد خداروشکر اما هنوز حس میکنم همسرم ناراحته. اوایل ازدواج ازش پرسیدم گفت ناراحت نیستم و همین که به هم رسیدیم برام مهمه نه حرف بقیه. ولی خودمو میذارم جاش حس میکنم اکه من بودم نمیبخشیدم اون حرفا رو. البته الان دیگه خانوادم بهش احترام میذارن و چون میدونن من خوشحالم چیزی نمیگن ولی بازم به گوشیم میرسه فامیلای دور هنوز دارن چرت و پرت میگن. البته میدونم خیلی از این حرفا تقصیر زن داداشامه ولی خب نمیدونم باید چیکار کنم. کسی همچین شرایطی داشته؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وای:(((

الان توی همچین شرایطی هستم 

البته ما هنوز ازدواج نکردیم و پارتنرم واقعااااااا به بی احترامیای خانواده ام واکنش نشون نمیده طوری که من مدام شرمندم

روز پدر قراره بیان خواستگاری دوباره 

آنان که به زندگی دیگران نور می بخشند خود روزی خورشید خواهند شد ... 💛 

خب شرایطتونو نداشتم ولی هر کی باشه ناراحت میشه.حالا بازم خوبه که چیزی نمیگه همسرتون.

بنظرم اهمیت ندین و دیگه مرور نکنین.

گذر زمان بهتر میکنه همه چیزو.

لذت ببرین از زندگیتون و به این چیزا اهمیتی ندین چون وقتتونو تلف میکنن و انرژی ای که میتونید برای هم بزارینو تلف میکنن.

چند تا از تاپیکا مال خودم نبوده❤️همه رو لغو دوستی کردم چون یه سری رو نمی‌شناختم.اگه دوستم بودین و اشتباه شده، دوباره بهم درخواست بدین🥰

به نظر من اهمیت نده همینکه تو وهمسرت کنارهم خوشبختی کافیه نذاراین حرفهای صدا ی غاز وبی ارزش رو روابطتتون تاثیر منفی بذاره مهم تو همسرتین مهم روابط واحترام خانوادت وهمسرته بقیه عددی نیستن به گذشته فکرنکن برو جلو وبا خوبی وامیدواری آینده رو بساز گذشته ی بدرو هرچی شخم بزنی بیشتر ازخوشی عاقبت میندازه گلم

اهانت به نظرات =با ابلاغ گزارش اعلام دوستی ازطرف مرد=با ابلاغ گزارش
به نظر من اهمیت نده همینکه تو وهمسرت کنارهم خوشبختی کافیه نذاراین حرفهای صدا ی غاز وبی ارزش رو روابط ...

اره ولی نگرانم ناراحت باشه هنوز و به من نگه یا این حرفا به گوشش برسه و ناراحت بشه

اره ولی نگرانم ناراحت باشه هنوز و به من نگه یا این حرفا به گوشش برسه و ناراحت بشه

خب با کسایی که اینجوری می‌خوان فتنه کنن مستقیم جوابشونو بده تا شوهرت بفهمه اونو دوست داری واززندگیت راضی هستی وبه کسی اجازه دخالت نمیدی 

اهانت به نظرات =با ابلاغ گزارش اعلام دوستی ازطرف مرد=با ابلاغ گزارش