2777
2789

همون هاله سینه 

سایز سینه هام ۷۰ اما کل سینمو نیپل گرفته خیلی بزرگه 

راه حلی هست ؟ 

اگ بزرگ تر بشن ممکنه کوچیک بشه ؟

آرزوی محال من سابق:)‌رمز عبورم یادم‌رفت.                                             خیلی وقته یک ارزوی محال دارم ارزویی که واسم مثل معجزس :))))) خیلی امید داشتم هر بار نا امید شدم ...میشه شما برام دعا کنید:)؟ بگید منم براتون صلوات بفرستم 

ب چ چیزا دقت میکنید🙄

انقد بدم میاد یه ساعت تایپ میکنم، جواب نمیدید!🤨🫩لایک نکن جون هرکی دوست داری!😵‍💫 نره غولا هم درخواست ندن🤬🤢. [ هول و... کیست!؟ کسی که نوشتی درخواست نده ولی اینکارو میکنه. درخواستت رو رد میکنم ولی قبلش ده تا فحش نثارت کردم.] هرجا نظر دادم که مخالف نظر شما بود لازم نیست واکنش نشون بدی. بپذیر که همه مطابق میل شما فکر نمیکنند.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه تازه بارداربشی بزرگترم میشه🥴

وای چیکا کنم پس

آرزوی محال من سابق:)‌رمز عبورم یادم‌رفت.                                             خیلی وقته یک ارزوی محال دارم ارزویی که واسم مثل معجزس :))))) خیلی امید داشتم هر بار نا امید شدم ...میشه شما برام دعا کنید:)؟ بگید منم براتون صلوات بفرستم 
مجردی یا متاهل 

مجرد

خ حتما فکرشو در گیر کرده

خیلی اذیتم میکنه

نه دیگه اونم قشنگ کش میاد بزرگتر میشه   ،فک کنم راهش فقط جراحی هست

وای🤦‍♀️

میبرنش با جراحی؟

کاش منم مشکلم این بود و از جلو صاف نمی‌بودم😶به نظرتون ازدواج تاثیری داره؟بارداری؟شیردهی؟موقت هست؟یا میمونه؟اینم بگم من عمه هام ناتنی ان اما من خیلی شبیه یکی از عمه هام هستن صورتم و قیافم و کلا اونا اینجورین که از جلو صافن ازدواج میکنن خوب میشن آیا به نظرتون از این لحاظ منم مثل عمه هام هستم؟🥲😶خداکنه باشم 

فقط 3 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
آقایون درخواست دوستی ندین میترکونم کاربریتونو🍃متاهل و متعهد به همسر💍عاشق کتاب همسر زندگی و روانشناسی 🍃دانشجوی روانشناسی 🍃اطلاعات شخصی درباره زندگی شخصیم نمیدم 🍃آقایون ریپلای نکنن🍃ازسال98خواننده خاموش بودم 🍃درخواست دوستی هیچ کسی پذیرفته نمیشود لطفا به اعتماد ها خیانت نکنید💛