2777
2789

خیلی دلم میخواد رقص خوب یاد بگیرم هم ایرانی هم عربی، شهری که توش هستم کلاس رقص نداره میخوام پکیج اموزشی بخرم یا با فیلم اموزش ببینم مربی خوب اگه سراغ دارید معرفی کنید 🥰

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

رقص چه فایده ای داره برات؟؟؟

اتفاقا یه نوع ورزشه . توی روحیه هم خیلی تاثیر داره . چه ایرادی داره یاد بگیریم یه نوع هنره . به وقتش میشه استفاده های خوبی هم ازش کرد

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚

من تو یوتیوب سرچ میکنم اموزش رقص 

کلی فیلم میاد یکیشو میبینم 

دو جین کار سرم ریخته...اول باید خورشید را به آسمان سوزن کنمو بعد منت ماه را بکشم تا به شب برگردد، سپس بادها را هل بدهم تا دوباره وزیدن بگیرند ...و آنقدر با گل ها حرف بزنم تا به یاد آورند روزی زیبا بوده اند ...بعد از تو این دنیا یک دنیا کار داردتا دوباره دنیا شود
اتفاقا یه نوع ورزشه . توی روحیه هم خیلی تاثیر داره . چه ایرادی داره یاد بگیریم یه نوع هنره . به وقتش ...

رقص پر از انرژی مثبته 

دو جین کار سرم ریخته...اول باید خورشید را به آسمان سوزن کنمو بعد منت ماه را بکشم تا به شب برگردد، سپس بادها را هل بدهم تا دوباره وزیدن بگیرند ...و آنقدر با گل ها حرف بزنم تا به یاد آورند روزی زیبا بوده اند ...بعد از تو این دنیا یک دنیا کار داردتا دوباره دنیا شود
خخخخ تتیلی ها ریختن سایت... همین که آهنگ با فحش دیگه بیرون نمیده تربیت بچه های ما رو تضمین میکنه

من طرفدار تتلو نیستم

میخواستم بگم همونجوری که گرفتن تتلو که یه موضوع بی فایدستو دلایلی داشتی واسه تاپیک زدن درموردش یاد گرفتن رقصم واسه اسی حتما دلایلی داره چه فایده داشته باشه چه نه