2777
2789
عنوان

سلام جهت خوشحال شما

57 بازدید | 6 پست

خواهرم با عشق ازدواج نکرد با همسرش

بزور پدرم با پسر عمم

مادر شوهر

خواهرشوهرا خیلی اذیتش میکردن

وقتی خواهرم نبود لباساشو چک میکردن و..

یکی خواهرشوهرا رو با ی پسری گرفتن ابروش رفت

مادرشوهرش تو خواب سکته کرد

بعد پسرعمم بچه دار نمیشد بابام گفت گنا داره بمون

خواهرم نموند طلاق گرفت

یکی پسرا فامیل خیلیی دوسش داشت خیلی

باهم ازدواج کردن و الان ی پسر دارن ی دختر

پدرمم از کار افتاده شده

واقعا چرا بدی کنیم ک تاوان بدیم؟🥲

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلیا بدی میکنن تاوان نمیدن 

پدربزرگم ی عالمه زمین داشت ک دو نفر از فامیل از چنگش درآوردن 

پدربزرگم توی ۶۰ سالگی سال ۷۸ فوت کرد

اون دو نفر توی ۱۰۰ سالگی با بیماری سرطان  فوت شدن مامانم همش میگه اونا تاوان دادن ک سرطان گرفتن

نمیدونم این تاوان چیه پدربزرگ من باید توی ۶۰ سالگی بمیره اونا ۱۰۰ سال عمر کنن مریض هم نمیشدن باید زودتر از این حرفا میمردن دیگه

تقریبا اکثر دوره های اینستاگرامی با هر موضوعی رو دارم اگه کسی نیاز داره بگه با هزینه ی کم بش میدم اگه بنظرت این کار گناهه ریپلی نکن امضامو
خیلیا بدی میکنن تاوان نمیدن  پدربزرگم ی عالمه زمین داشت ک دو نفر از فامیل از چنگش درآوردن  ...

مریض شدن تاوان نیست 

خودشون یا بچشون زجر میکشن روح اونام عذاب میکشه

خدا رحمت کنه پدربزرگتون رو

آخ گفتی من به چشم دیدم باز باور نمیکنن بابت کاریه که کردن میگن نفهمه بخاطر آه اینه خودشو بگیره ...نکنین زبون اگه بچرخه مواظب نباشیم بد میشه خونه ها اوار میشه آسمون تیره میشه ویه قلبی که تو دسته دل شکستن از بابت زبون تلخه ..

آخ گفتی من به چشم دیدم باز باور نمیکنن بابت کاریه که کردن میگن نفهمه بخاطر آه اینه خودشو بگیره ...نک ...

مادره پسری که دوسش دارم بهم تهمت زد

یهفته نشده با شوهرش دعوا کردن و بی ابرو شدن تو محله