2777
2789

سلام خانما من بارداری اولم ۱۲ هفته دیگ حالم خوب شد 

الان ۹ هفته ام تا دیشبم حالم خیلی بد بود امروز بیدار شدم دیگ تهوع ک ندارم انرژیمم انگار برگشته 

ولی خیلی نگرانم هرچی اینجا خوندم تاپیک خوبی نبود همه گفته بودن رشد بچه متوقف شده بوده 😭😭

چکار کنم برم سونوگرافی دوباره؟

خدایا دامن همه ی منتظرارو سبز کن الهی آمین..اونایی هم تو دلی دارن صحیح و سالم بدنیا بیان 😍😍چقدر خوشحال بودم این امضارو گذاشتم،بچم قسمتم نبود،توروخدا دعام کنین دوباره مامان بشم ..قربون دستای کوچولوت ک پر کشیدی 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم ب هیچ وجه استرس نگیر چون خدایی نکرده اتفاقی هم بیوفته همراه با درد و لک و خونریزیه این علائم طبیعیه ک شما یروز خوبید یروز حالتون بد اکه خیلی استرس دارید و نمیتونی از فکرش بیای بیرون برو ی سونو بده ک خیالتم راحت شه ایشالا ک صحیح و سالم تو دلیت میاد بغلت انشاءا 

نه بابا خب بارداری با بارداری فرق داره. میتونی بری سونو کنی خیالت راحت بشه ولی یکم صبر کن مثلا فردا ...

اره شاید تا عصر تهوع داشتم یا دوباره فردا پس فردا برگرده 

نمیدونم بخدا دارم دیوونه میشم 

خدایا دامن همه ی منتظرارو سبز کن الهی آمین..اونایی هم تو دلی دارن صحیح و سالم بدنیا بیان 😍😍چقدر خوشحال بودم این امضارو گذاشتم،بچم قسمتم نبود،توروخدا دعام کنین دوباره مامان بشم ..قربون دستای کوچولوت ک پر کشیدی 
نه بابا ربطش چیه

منم میگم ربطی نداره اما اینجا ک خوندم پیامارو استرس گرفتم 

حتما غروب حالت تهوع میگیری منم حال به حالم سخته

خداکنه 

شما چندهفته ای؟

نه بابا منم اینطوری شدم تو حاملگی  نگران نباش

شما چند هفته تموم شد

اره شاید تا عصر تهوع داشتم یا دوباره فردا پس فردا برگرده  نمیدونم بخدا دارم دیوونه میشم

تنها چیزی که الان ب تو و بچه آسیب میزنه استرس و نگرانیه. 

آرامش داشته باش درهرصورت. به این فکر کن کاری جز آرامش الان از دست تو برنمیاد، دیدی ادامه داره، یه سونو بده. منم چقد خودم و نابود کردم بااین فکرا. هی میرفتم سونو میگفنم ببینین هست هنوز؟! بخاطر استرس زیاد رشد بچه کم شد. آرامش آرامش... این تنها راه نجاته

عزیزم تهوع میره و میاد منم مثل شما بودم تا تهوع داشتم میترسیدم ولی نگران نباش چند روز بعد دوباره بر ...

خداکنه حالش خوب باشه عیبی نداره تحمل میکنم

منم میگم ربطی نداره اما اینجا ک خوندم پیامارو استرس گرفتم 

من سه روزه کمر درد دارم اومدم تاپیکارو خوندم دیدم واویلا باید منتظر افتادنش باشم بعد مامانم گفت این باد کلافه وتو بدنت میچرخه دیدم آره دارم بهتر میشم

هرکی گزارشمو بزنه الهی بواسیر بگیره کاربر دائم التعلیقم۰🥴