2777
2789
معلومه ک فکر میکنه

هییی😭

ببخشی گلم وقتتو گرفتم اینم بگو بنظرت ما در اینده دوباره همصحبت میشیم یانه؟

هیچ انسانی با ازدواج خوشبخت نمیشود، بلکه یک انسانِ خوشبخت با ازدواج خوشبختیش را تداوم میبخشد❤️ تگ نکنید لایک نکنید اگه تاپیکی مفید بود در زندگیتون پیاده کنید🙏

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ن چون دیگه نمیخایش

درسته تو دوره رفاقتمون یبار بلاکم کرد کاری که هیچ جوره برام قابل هضم نبود منی که همه جوره حمایتش میکردم حتی خونوادم میگفتن یجوری کنارشی انگار عضوی از خودمونه اما اون سرچیزی که نمیدونست داستان چیه بلاکم کرد

منم یه جوری از زندگیش رفتم که دیگه نتونه هیچ جوره ازم خبر بگیره

اما دلم براش تنگ میشه ولی غرورم برام مهمتره

دعاکن اسی دعاکن عزیزم که بتونم کامل فراموشش کنم

بعداز مدتها درموردش بایکی حرف زدم مرسی که برام وقت گذاشتی جوابمو دادی عاقبت بخیرشی گلم

هیچ انسانی با ازدواج خوشبخت نمیشود، بلکه یک انسانِ خوشبخت با ازدواج خوشبختیش را تداوم میبخشد❤️ تگ نکنید لایک نکنید اگه تاپیکی مفید بود در زندگیتون پیاده کنید🙏

درسته تو دوره رفاقتمون یبار بلاکم کرد کاری که هیچ جوره برام قابل هضم نبود منی که همه جوره حمایتش میک ...

قربونت بشم مرسی

درکت میکنم

شک نکن دلش تنگ میشه و مث تو پیدا نمیکنه هیچوقت

ب خودت افتخار کن

ادم مث تو کمه

قربونت بشم مرسی درکت میکنم شک نکن دلش تنگ میشه و مث تو پیدا نمیکنه هیچوقت ب خودت افتخار کن ادم م ...

فدات بشم مهربون

لطف داری به من

شماخوبی که منو خوب میبینی

ازتون انرژی مثبت گرفتم حالِ دلم بهتره❤