2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الانم میگه روش نمیشه بیاد جلو

الان هیچی برام از موفقیتم مهمتر نیست،میگن اگه یه نفر دیگه درحقت دعا کنه برآورده میشه ،از ته دلت برام دعا کن، اون روز تگت میکنم...❤️

و قسم به رخنه‌یِ شوق در هنگامه‌یِ اشک؛ که آرزوها، آرزو نمی‌مانند...✨                                                                              خدایا شکرت ♥️ |  محب الحسین ع❤️

الان هیچی برام از موفقیتم مهمتر نیست،میگن اگه یه نفر دیگه درحقت دعا کنه برآورده میشه ،از ته دل ...

من دلم پاکه شاید طول بکشه ولی دعام میگیر:)

امیدوارم در مقابل این همه سختیایی ک حقت نبود

خدا با موفقیت و رسیدن ب هدفت جبران کنه برات

توعم برام دعا کن🥲

چی گل ببخشید من تازه اومدم نوتیف میاد زیاد بلدنیستم

خواهش میکنم عزیزم

اینو پرسیده بودم

دوست عزیز بین منو یکی از دوستان خونوادگیم فاصله افتاد و الان ازهم بیخبریم آیا به من فکرمیکنه یا نه؟من هروقت میبینم کسی رفیق چندساله داره ناخوداگاه به فکر دوست چندین ساله خودم میفتم🥲

هیچ انسانی با ازدواج خوشبخت نمیشود، بلکه یک انسانِ خوشبخت با ازدواج خوشبختیش را تداوم میبخشد❤️ تگ نکنید لایک نکنید اگه تاپیکی مفید بود در زندگیتون پیاده کنید🙏

حس وقتی واقعیه ک طرف بیاد جلو مگه اینکه غرورشو شکسته. باشی نیاد

الان نمیشه

به لحاظ جغرافیایی به اجبار هر دو  افتادیم یه گوشه ای از دنیا

میخوام بدونم هنوز مصممه یا نه

من دلم پاکه شاید طول بکشه ولی دعام میگیر:) امیدوارم در مقابل این همه سختیایی ک حقت نبود خدا با موف ...

ممنون از دعای قشنگت، ان‌شاءالله عاقبت بخیر بشی 

و قسم به رخنه‌یِ شوق در هنگامه‌یِ اشک؛ که آرزوها، آرزو نمی‌مانند...✨                                                                              خدایا شکرت ♥️ |  محب الحسین ع❤️