2777
2789
عنوان

چقدر بیشعورن

| مشاهده متن کامل بحث + 249 بازدید | 20 پست

بیشتر از این عمرتو تباه نکن 

توروخدا و خواهشا حتما حتما حتی اگه نرفتی هم ، بذارش کنار 

تقریبا خیلیامون این اشتباه رو مرتکب شدیم و مطمئنا بزرگترین حسرت زندگیت میشه روزهایی ک صرف یه آدم آشغال کردی یه جوری ک بخاطر هدر دادن روزهای عمرت ، از یادآوری خاطرات اون فرد هم بیزار میشی ، به خودتون بیاین لطفا و مطمئن باش فقط،کتک خوردن و ...اینا نبوده شما میتونستی همه ی این سالها یه عشق واقعی رو پیدا کنی و کنار خودت داشته باشی آدمی ک لایقت باشه قدرتو بدونه و به پیشرفتت تو همه ی زمینه ها کمک کنه ، اینو خواهرانه و از ته دلم برات نوشتم عزیزم ،احساسات غلطت رو بذار کنار آدمی ک خیانت میکنه جاش توی آشغالی زندگی شما میتونه باشه والسلام وهرگز هم درست نمیشه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بیشتر از این عمرتو تباه نکن  توروخدا و خواهشا حتما حتما حتی اگه نرفتی هم ، بذارش کنار  ت ...

راست میگی عزیزم 

ممنونم واسه حرفات بهترم کرد

لاتَخَف وَ لاتَحزَن، إِنّا مُنَجّوكَ‏ خدا میگه:‏نترس، نگران نباش، آخه من که نمیزارم این‌طوری بمونه🙂❤
راست میگی عزیزم  ممنونم واسه حرفات بهترم کرد    

انشالله ک حالت بهتر میشه ، با این حرفا که سخته و خاطره داریم واینا هم سعی نکن به ذهنت تلقین کنی چون ذهن ما دلش نمیخواد سختی بکشه ومدام به روزهای خوب و...اینا رو یاداوری میکنه ، هرموقع یاد یه خاطره ی خوب از اون طرف افتادی یه پتجره تو ذهنت باز کن که همون موقع ب این همه احساس پاک تو ...حتما تو دلش میخندیده و از اونطرف با یه دختر یا چند نفر دیگه بوده اینطوری دلت آروم میشه ، من چون خودم آدم تک پری هستم دقیقا احساس شمارو درک میکنم و با این روش خودمو آروم کردم طوری ک حتی یک قطره اشکم برای کسی ک باخیانت از زندگیم رفت نریختم و ازش متنفر شدم با رفتن یه آدم نجس مطمئن باش خدا یه خوبشو سرراهت میذاره واصن موقعیت هایی سراغت میاد چ کاری چ عاطفی ک خودت حظ میکنی 😍😍 بزرگترین حسرت زندگیش میشی همین براش کافیه حتی شنیدن صداتم ب دلش بذار بمونه تا ابد این داغ میمونه روی قلبش

انشالله ک حالت بهتر میشه ، با این حرفا که سخته و خاطره داریم واینا هم سعی نکن به ذهنت تلقین کنی چون ...

مرسی واسه حرفات عزیزم

دعا کن برام همه چی راحت تموم شه بره با کمترین سختی

لاتَخَف وَ لاتَحزَن، إِنّا مُنَجّوكَ‏ خدا میگه:‏نترس، نگران نباش، آخه من که نمیزارم این‌طوری بمونه🙂❤
مرسی واسه حرفات عزیزم دعا کن برام همه چی راحت تموم شه بره با کمترین سختی    

سخت نگیر به خودت مگه شما چی کم داری ؟؟ حتما خصلت های خیلی خوبی داشتی که ۵ سال باهات بوده ، نمیخواسته از دستت بده همین الانم آرزوی خیلیا هستی ک خودت خبر نداری خدا مواظبته عزیزم شک نکن