2777
2789
عنوان

اسم فاطمه برا دختر چطوره؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 4879 بازدید | 47 پست
اسم حضرت فاطمه س هیچوقت قدیمی نمیشه. اونایی که مسخره میکنن شعور خودشونو میرسونن.  اسم فاطمه ا ...

اگر واقع بین باشید میفهمید اکثریت الان چه نظری دارند 

منم منظور بدی نداشتم چون دیدم مسخره میکنند گفتم که استارتر روح و روان بچشو هم در نظر بگیره

طبیعتا هر چقدر هم برای بچه توضیح بدی باز هم وقتی مسخره بشه دلش می‌شکنه خب چه اصراریه همچین اسم قدیمی ای انتخاب بشه 

اصلا شاید بچه مذهبی نشد و اسمشو دوست نداشت بعدا نمیتونه فاطمه رو عوض کنه

پیر گشته دل ما، گرچه آغاز جوانیست  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اسم فاطمه ترکیب با چ اسمی بشه قشنگه.. دقیقا بعضی از اسم های امروزی یجوریه که یه عده ای مسخره میکنن

من زیاد اسمای ترکیبی با فاطمه رو دوست ندارم. فاطمۀ تنها زیباست. اما این اسم‌ها به نظرم خوبه:

فاطمه نورا، فاطمه حسنا و ... .

اگر واقع بین باشید میفهمید اکثریت الان چه نظری دارند  منم منظور بدی نداشتم چون دیدم مسخره میکن ...

متلا الان خود من یجورایی کاملا متفاوتم با بعضی از افراد خانواده شوهرم و اذیت هم میشم چون اونا خیلی خودشون رو از من بالاتر میدونن و اعتقادات منو به سخره میگیرن گاهی. برا بچه هاشون هم ی اسمای امروزی گذاشتن ک همه اینا دست ب دست هم داده ک من شک بیفته تو دلم 

نگرانیتو باهاشون مطرح کن 

فک نکنم ظرفیتشو داشته باشن... الان تو جمعشون یه حرف بزنی متلا حتی به شوخی.. دیگه تا اخر همون تو ذهنشونه ک مثلا فلانی گله کرد پس همیشه کرم از اونه (من اینطور حس میکنم چون یه بار با خنده بهم گفتن زبونتو نگه دار داداشمو اذیت نکن 😳😳در حالیکه اصلا من جلو جمع حرف نامناسبی ب شوهرم نمیزنم و اینکه اون مجلس اصلا مجلس شادی بود نمدونم چرا یهو بدون علت اینو گفت واقعا ناراحت شدم ولی نتونستم ج بدم 

خیلی قدیمیه و فوق مذهبی بعداً بچه رو مسخره میکنند یه اسم خوب بذار

والا ماهم اسممون فاطمه است تاحالا که کسی مسخره مون نکرده 😕

لایکم نکنیییییییییید لایکم نکنیییییییید  🚫کاربری قشنگم سر یه داستان منطقی ترکید 😓متاهل و متعهدم درحال یادگیری زبان انگلیسی اگ توصیه و یاکتابی بهم معرفی کنی که بیشتر پیشرفت کنم دوست خوب من میشی😗عاشق ورزش و یوگام و چیره دست در میکاپ و شنیون برای سلامتی پرنس کوچولوم اگه دوست داشتی یه صلوات بفرست بهم بگو تا برات حمد بخونم 💟اسم کاربریم از اسم آنتوان لاوازیه گرفته شده یه دانشمند فرانسوی 💓تاریخ ۱۴۰۳/۱/۱۱پسر قشنگم دنیا اومد و بهشت رو به زندگی من اورد 😗
اگر واقع بین باشید میفهمید اکثریت الان چه نظری دارند  منم منظور بدی نداشتم چون دیدم مسخره میکن ...

خیلی خوشحالم که انقدر زیبا جواب دادین به پیامم. خیلی‌ها متاسفانه وقتی نظر مخالف نظر خودشونو میـبینن با آتیش تند با عرض معذرت می‌پرن به طرف دیگه که خیلی رفتار نابه‌جاییه.

ببخشید ولی شما دوباره از لفظ قدیمی برای این اسم استفاده کردین. اما آخه این اسم که قدیمی نمی‌شه!‌ چندین قرنه هنوز این اسم بسیار رواج داره توی جوامع و یکی از پر طرفدارترین اسامیه.

اهل بیت (ع) خیلی دربارۀ نام‌گذاری به ما سفارش کردن که نام‌‌های نیکو برای فرزندانمون انتخاب کنیم و به چندین مورد از اونها اشاره کردن که فاطمه یکی از این اسم‌های نیکو بود.

با این نظر که می‌گین این اسم مورد تمسخر قرار می‌گیره مخالفم. تو شهری که زندگی می‌کنم (اصلا شهر مذهبی نیست)، تا به حال نشنیدم کسی به این اسم توهین کنه و اگه از بین ۱۰۰ نفر ۱ نفر توهین کنه و این اسکو مسخره کنه اولا عجیب نیست چون بالاخره هر جور آدمی پیدا می‌شه، دوما این موضوع تنها در مورد این اسم نیست و اتفاقا در مورد اسم‌های دیگه هم هست که تازگی‌ها زیاد شدن و ازشون به عنوان اسامی جدید و به روز یاد می‌شه. چون اسم فاطمه به دلیل جایگاه اون حضرت مقدسه، اتفاقا کمتر مورد هجمه قرار میگیره به نظرم. چون هنوز هم خیلی ها به ایشون احترام می‌ذارن یا حداقل چیزی نمی‌گن. اما در بین اسامی جدید، خیلی اسم‌ها هستن که به نظرم واقعا عجیبن و به خاطر عدم تقدس و ارزش و یا عدم وجود معنای درست و حسابی یا حتی زیبایی و خوش‌اوایی خیلی راحتـتر مورد تمسخر واقع می‌شن. نمیگم کدوم اسم‌ها چون شاید اسم نزدیکان کسی باشه و ناراحت شه.

اینم که گفته می‌شه این اسمو نذار چون اگه بزرگ شد و دوستش نداشت نمی‌تونه عوضش کنه، بگم که تا جایی که بنده اطلاع دارم، تعداد افرادی که می‌خوان تو زندگیشون اسماشونو عوض کنن خیلی کم هست و احتمال کمی وجود داره که بچۀ ایشون تصمیم بگیره تغییر نام بده، و اینکه وقتی از نوزادی کسی رو با اسمی خطاب می‌کنن و ۱۸ سال باهاش زندگی می‌کنه، در اکثر موارد با اون اسم به شدت اخت می‌شه و بهش تعلق خاطر پیدا می‌کنه و اون رو جزئی از هویت خودش می‌دونه و احتمال کمی داره بعد بزرگ شدن، اگه اسمی غیر از فاطمه داشت، بخواد اون رو تغییر بده. همونطور که من اصلا نمی‌تونم اسممو به فاطمه تغییر بدم.

یه موردم بود می‌خواستم بگم یادم رفت.😂🤦‍♀️

والا ماهم اسممون فاطمه است تاحالا که کسی مسخره مون نکرده 😕

ما مورد داشتیم زنی که الان پنجاه سالشه هم چند وقت پیش بابت این اسم مسخره کردند 

به هر حال تجربه ها متفاوته

پیر گشته دل ما، گرچه آغاز جوانیست  

ما مورد داشتیم زنی که الان پنجاه سالشه هم چند وقت پیش بابت این اسم مسخره کردند  به هر حال تجرب ...

بله قطعا تجربه ها متفاوته چقدرم بیشعور دور و برتون هست ادم که اسم مذهبی رو مسخره نمیکنه 

لایکم نکنیییییییییید لایکم نکنیییییییید  🚫کاربری قشنگم سر یه داستان منطقی ترکید 😓متاهل و متعهدم درحال یادگیری زبان انگلیسی اگ توصیه و یاکتابی بهم معرفی کنی که بیشتر پیشرفت کنم دوست خوب من میشی😗عاشق ورزش و یوگام و چیره دست در میکاپ و شنیون برای سلامتی پرنس کوچولوم اگه دوست داشتی یه صلوات بفرست بهم بگو تا برات حمد بخونم 💟اسم کاربریم از اسم آنتوان لاوازیه گرفته شده یه دانشمند فرانسوی 💓تاریخ ۱۴۰۳/۱/۱۱پسر قشنگم دنیا اومد و بهشت رو به زندگی من اورد 😗
گفتید دوست دارم اسمم رو به فاطمه تغییر بدم اما نمیتونم چرا؟

نه، منظورم این بود که خیلیا با اسمشون که از بدو تولد داشتن اخت می‌شن و بخشی از هویتشون میشه و بعدها اصلا تمایلی به تغییر اسمشون ندارن و کم هستن کسانی که اسمشونو دوست دارن تغییر بدن.

همونطور که من برای اسم فاطمه با اینکه ارزش زیادی قائلم ولی تمایلی به تغییر اسمم به فاطمه ندارم و اسم خودمو دوست دارم و خودمو با این اسم میشناسم.