خیلی خوشحالم که انقدر زیبا جواب دادین به پیامم. خیلیها متاسفانه وقتی نظر مخالف نظر خودشونو میـبینن با آتیش تند با عرض معذرت میپرن به طرف دیگه که خیلی رفتار نابهجاییه.
ببخشید ولی شما دوباره از لفظ قدیمی برای این اسم استفاده کردین. اما آخه این اسم که قدیمی نمیشه! چندین قرنه هنوز این اسم بسیار رواج داره توی جوامع و یکی از پر طرفدارترین اسامیه.
اهل بیت (ع) خیلی دربارۀ نامگذاری به ما سفارش کردن که نامهای نیکو برای فرزندانمون انتخاب کنیم و به چندین مورد از اونها اشاره کردن که فاطمه یکی از این اسمهای نیکو بود.
با این نظر که میگین این اسم مورد تمسخر قرار میگیره مخالفم. تو شهری که زندگی میکنم (اصلا شهر مذهبی نیست)، تا به حال نشنیدم کسی به این اسم توهین کنه و اگه از بین ۱۰۰ نفر ۱ نفر توهین کنه و این اسکو مسخره کنه اولا عجیب نیست چون بالاخره هر جور آدمی پیدا میشه، دوما این موضوع تنها در مورد این اسم نیست و اتفاقا در مورد اسمهای دیگه هم هست که تازگیها زیاد شدن و ازشون به عنوان اسامی جدید و به روز یاد میشه. چون اسم فاطمه به دلیل جایگاه اون حضرت مقدسه، اتفاقا کمتر مورد هجمه قرار میگیره به نظرم. چون هنوز هم خیلی ها به ایشون احترام میذارن یا حداقل چیزی نمیگن. اما در بین اسامی جدید، خیلی اسمها هستن که به نظرم واقعا عجیبن و به خاطر عدم تقدس و ارزش و یا عدم وجود معنای درست و حسابی یا حتی زیبایی و خوشاوایی خیلی راحتـتر مورد تمسخر واقع میشن. نمیگم کدوم اسمها چون شاید اسم نزدیکان کسی باشه و ناراحت شه.
اینم که گفته میشه این اسمو نذار چون اگه بزرگ شد و دوستش نداشت نمیتونه عوضش کنه، بگم که تا جایی که بنده اطلاع دارم، تعداد افرادی که میخوان تو زندگیشون اسماشونو عوض کنن خیلی کم هست و احتمال کمی وجود داره که بچۀ ایشون تصمیم بگیره تغییر نام بده، و اینکه وقتی از نوزادی کسی رو با اسمی خطاب میکنن و ۱۸ سال باهاش زندگی میکنه، در اکثر موارد با اون اسم به شدت اخت میشه و بهش تعلق خاطر پیدا میکنه و اون رو جزئی از هویت خودش میدونه و احتمال کمی داره بعد بزرگ شدن، اگه اسمی غیر از فاطمه داشت، بخواد اون رو تغییر بده. همونطور که من اصلا نمیتونم اسممو به فاطمه تغییر بدم.
یه موردم بود میخواستم بگم یادم رفت.😂🤦♀️