2777
2789
عنوان

اسم فاطمه برا دختر چطوره؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 4921 بازدید | 47 پست

میدونم اگه مذهبی هستی طبیعیه این اسمارو بذاری 

اما بنظرم اسم اماما و ...نذار چون شاید بعدا بچت خوشش نیاد و اونموقعم نمیشه اسم ائمه رو عوض کرد و یجور ظلمه 

من خیلی از دوستام اسمشون زهرا و فاطمه و ... اس تو شناسنامه اما میگن منو مثلا نازنین صدا بزنین 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نگاهت اگر نگاه خوبی باشه بله خیلیم قشنگه من که خیلی این اسمو دوست دارم  نیت کن بخاطر حضرت زهر ...

اخه هستن کسایی از خونوادشون که هی اینو بگن.. میترسم پشیمون بشم چون خیلی با خنده خنده حرفاشونو میزنن نمدونم چیکار کنم 

اوهوم مگه میشه کسیو ک از خانواده ات باشه دوست نداشته باشی.. فرض کنید یا خاهرشه یا مادرش

نمیفهمم چی میگی خب دوست داشته گذاشته عیب اش چیه

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست  

خوب فکراتو بکن چون از اسمایی هس که دیگه به راحتی نمیشه عوضش کرد

روزی به خودت می‌آیی و میبینی هر چقدر برای  بودنش جنگیدی او برای نبودن تلاش کرد هر چقدر برای جای خالی‌اش جنگیدی او برای نیامدن تلاش کرد ... از یک جایی به بعد  میفهمی که باید کنار آمد با خودت با نبودنش با جای خالی‌اش با نخواستنش! از یک جایی به بعد باید بفهمی که هر چیزی با تلاش نتیجه میدهد الّا عاشقی!

اخه هستن کسایی از خونوادشون که هی اینو بگن.. میترسم پشیمون بشم چون خیلی با خنده خنده حرفاشونو میزنن ...

میگم که اگه واقعا علاقه داری و نیتت خانمه بذار 

اگر نیتت حرف بقیه اس خب نذار!

ولی ببین ارزشش تو کدومه 

هیچ کسو جز خدا ندارم :) میشه برا مامان شدنم صلوات بفرستی؟🤱خدا جونم ازت ممنونم ۴۰۴/۲/۲۲ بی بی مثبت شد و فرداش آزمایشم😍 خدایا مراقب کنجد تو دلم باش ...

خیلی قدیمیه و فوق مذهبی بعداً بچه رو مسخره میکنند یه اسم خوب بذار

اسم حضرت فاطمه س هیچوقت قدیمی نمیشه.

اونایی که مسخره میکنن شعور خودشونو میرسونن. 

اسم فاطمه اسم خیلی هم خوبیه.

اتفاقا به نظر من اکثر اسم های به قولی امروزی و جدید احتمال مسخره شدنشون بیشتره و خیلیاشون اصلا خوب نیستن. حالا احتمال داره بگین به نظر خیلیا خوبه. خوب اینم میگیم باشه. پس باید به اینم توجه داشته باشین اسم فاطمه هم از نظر خیلیا اسم خوب و زیباییه.

اسی اسم فاطمه خیلی قشنگه

ولی لطفا ی اسم خاص بزار چون بزرگ میشه تو جو دوستاش قرار میگیره دلش شاید اسم اونشکلی بخواد

تعلیق...     فقط شهریار که میگه:آزرده دل از کوی تو رفتیم و نگفتی ..کی بود؟ کجا رفت؟..چرا بود و چرا نیست..
اسم حضرت فاطمه س هیچوقت قدیمی نمیشه. اونایی که مسخره میکنن شعور خودشونو میرسونن.  اسم فاطمه ا ...

اسم فاطمه ترکیب با چ اسمی بشه قشنگه.. دقیقا بعضی از اسم های امروزی یجوریه که یه عده ای مسخره میکنن