2777
2789

دوسه روزه مشکل شغلی برام پیش اومده ۳تا تاپیک زدم هرکدموو یکی دونفر بیشتر نظر ندادن حالا میگفتم شوهرم کتکم زده صدنفر میومدن نظر دادن ده اینجا بدرد نمیخوره آدم دردشو پس کجا بگه

خواهشا عقده ای ها ریپلای نکنن حوصله بگو مگو ندارم مرسی اه

یعنی شما نمیدونی نطر دادن راجع به یه چیز تخصصی با مسائل روزمره فرق میکنه .کسی بلد باشه جواب میده ، ولی تاپیک مادرشوهری نیازی به اطلاعات تخصصی نداره .

همیشه طلبکارید

• برده‌داران زمان‌ها چوب حراجم زدند                                  دست اول تا برامد خود خریدم خویش را                                     •بزم‌سازان جهان می از سبوی پر خورند                                              چون تهی پیمانه بودم سرکشیدم خویش را

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دقیقا موافقم!جاریم گفته برو اون ور ده صفحه جواب!شوهرم جواب سلاممو سرد داد بیست صفحه جواب!تورو خدا کمک سی صفحه جواب!برای سلامتی اسب حضرت فلان صلوات صد تا حواب

Hair.mehri@ممنون میشم پیجم رو حمایت کنید ،سوالات حوضه زیباییتون رو صادقانه حواب میدم 

خب خانم های اینجا اکثرا مادر و همسر هستن اما همه که کارمند و شاغل نیستن پس طبیعتاً تو این موضوعات بیشتر میتونن نظر بدن تا مشکل شغلی 

کاملا منطقیه 

یک جمع نکوشیده رسیدند به مقصد یک قوم دویدند و به مقصد نرسیدند

عنوان تاپیکت بنویس شوهرم و مادرشوهرم دیشب کتکم زدن تاپیکت میره تو پربازدیدا بعدش سوالتو بپرس 

♥️ جانیمسان ♥️ میگن هیچ عشقی تو دنیا ، مثل عشق اولی نیست😔 میگذره یه عمری اما ، از خیالت رفتنی نیست ...🥺 

یعنی شما نمیدونی نطر دادن راجع به یه چیز تخصصی با مسائل روزمره فرق میکنه .کسی بلد باشه جواب میده ، و ...

اتفاقا عزیزم تاپیک مادرشوهری احتیاج به تحصیلات روانشناسی و مشاوره داره وگرنه اینجا که زیر همه تاپیکای اون مدلی امثال شما مینویسن برو طلاق بگیر سریع

در راستا شغل خب شاید کسی بلد نباشه اما کتک و هر کس نظر شخصی میتونه بده

عزیزم من واسه سوالایی که بلدم هم وقت میزارم ، حتی سرچ میکنم که مطمین باشم ، در صورتیکه خود استارتر هم گوگل داره و میتونه سرچ کنه ، یه عالمه توضیح راجع به چیزی که بلدم مینویسم ، بعد آخرش چی جواب میده؟ آها 😑

• برده‌داران زمان‌ها چوب حراجم زدند                                  دست اول تا برامد خود خریدم خویش را                                     •بزم‌سازان جهان می از سبوی پر خورند                                              چون تهی پیمانه بودم سرکشیدم خویش را

عنوان تاپیکت بنویس شوهرم و مادرشوهرم دیشب کتکم زدن تاپیکت میره تو پربازدیدا بعدش سوالتو بپرس 

آخه اونجوریم نامردیه فحشه که سرازیر میشه سمتم🤣

اتفاقا عزیزم تاپیک مادرشوهری احتیاج به تحصیلات روانشناسی و مشاوره داره وگرنه اینجا که زیر همه تاپیکا ...

امثال خودت!

خب اگه دقت کرده باشی سایتش کلا برای خانوما و بچه داری و اینجور مسائله 

و اینکه ممکنه اکثر خانوما شاغل نباشن یا اطلاعاتی راجع به اون موضوع نداشته باشن

ولی قضیه مادر شوهرو بچه و .... رو اکثرا دارن و خب نظرم میدن

هرچه با هرکه کنی بر تو همان می گذرد!
عزیزم من واسه سوالایی که بلدم هم وقت میزارم ، حتی سرچ میکنم که مطمین باشم ، در صورتیکه خود استارتر ه ...

دقیقا .‌‌.... چی بگیم والا 

☹️

بهای سنگینی دادم تا فهمیدم ، ‌‌‌‌‌کسی رو که قصد ماندن ندارد ، باید راهی کرد . 🥺💔

میومدن نظر نادرست میدادن خوب بود خب کسایی که اینجاان اکثرا خانه دارن اطلاعاتی ندارن من خودم زمانی که شاغل بودم وقت سر خاروندن نداشتم یه ساعت بیکار میشدم فقط میخواستم استراحت کنم اصلا نمیدونستم نی نی سایت چیه

شاغلا اینجا نیستن برو از کسی که بلده بپرس