دوسه روزه مشکل شغلی برام پیش اومده ۳تا تاپیک زدم هرکدموو یکی دونفر بیشتر نظر ندادن حالا میگفتم شوهرم کتکم زده صدنفر میومدن نظر دادن ده اینجا بدرد نمیخوره آدم دردشو پس کجا بگه
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
دقیقا موافقم!جاریم گفته برو اون ور ده صفحه جواب!شوهرم جواب سلاممو سرد داد بیست صفحه جواب!تورو خدا کمک سی صفحه جواب!برای سلامتی اسب حضرت فلان صلوات صد تا حواب
Hair.mehri@ممنون میشم پیجم رو حمایت کنید ،سوالات حوضه زیباییتون رو صادقانه حواب میدم
در راستا شغل خب شاید کسی بلد نباشه اما کتک و هر کس نظر شخصی میتونه بده
عزیزم من واسه سوالایی که بلدم هم وقت میزارم ، حتی سرچ میکنم که مطمین باشم ، در صورتیکه خود استارتر هم گوگل داره و میتونه سرچ کنه ، یه عالمه توضیح راجع به چیزی که بلدم مینویسم ، بعد آخرش چی جواب میده؟ آها 😑
• بردهداران زمانها چوب حراجم زدند دست اول تا برامد خود خریدم خویش را •بزمسازان جهان می از سبوی پر خورند چون تهی پیمانه بودم سرکشیدم خویش را
میومدن نظر نادرست میدادن خوب بود خب کسایی که اینجاان اکثرا خانه دارن اطلاعاتی ندارن من خودم زمانی که شاغل بودم وقت سر خاروندن نداشتم یه ساعت بیکار میشدم فقط میخواستم استراحت کنم اصلا نمیدونستم نی نی سایت چیه