نوروسرجری_عاشقتم مدیر استارتر عضویت: 1402/05/14 تعداد پست: 552 عنوان یکی بهم یه چیزی گفته منظورشو نمیفهمم+بیاین کمک 279 بازدید | 19 پست الان میزارم خدای عزیزم میدونم که صدامو میشنوی میدونم که منو میبینی ممنونم که همیشه هوامو داری و کمکم میکنی خدا جانم ببخش اگه گاهی ناشکری میکنم میدونم که تو اونقدر مهربونی که اون حرفامو نادیده میگیری خدایا مرسی ازت! 1402/10/25 | 08:45 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
goleyasseabi عضویت: 1398/12/21 تعداد پست: 2912 بله آرزوها دست یافتنی ست فقط صبر و زمان میخواد🕛 🌙☀ 💚🍀🌱عاشق یوگا🧘♀️ مسافرت ✈️ خوانواده م👨👩👦 هستم. دوست دارم زن موفقی باشم شغل خوب با درآمد عالی داشته باشم 👩🏻💻💰💸آغوشت بهترین تراپی دنیاست 👩❤️👨 عاشق قهوه م ☕
شبنم13861386 عضویت: 1401/07/03 تعداد پست: 3393 بزار بزار من حسابم ز همه مردم این شهر جداست من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست
نوروسرجری_عاشقتم مدیر استارتر عضویت: 1402/05/14 تعداد پست: 552 اینو گفت(اتفاقا سر همین خونه خالی سرت گیج میره) خدای عزیزم میدونم که صدامو میشنوی میدونم که منو میبینی ممنونم که همیشه هوامو داری و کمکم میکنی خدا جانم ببخش اگه گاهی ناشکری میکنم میدونم که تو اونقدر مهربونی که اون حرفامو نادیده میگیری خدایا مرسی ازت!
مهرآرای عضویت: 1398/04/23 تعداد پست: 4092 نمیفهمم وقتی شما نیاز به کمک دارین چرا ما باید منتظر باشیم بگیم بذار بذار 😵💫
نوروسرجری_عاشقتم مدیر استارتر عضویت: 1402/05/14 تعداد پست: 552 نمیفهمم وقتی شما نیاز به کمک دارین چرا ما باید منتظر باشیم بگیم بذار بذار 😵💫 گزلشتم که خدای عزیزم میدونم که صدامو میشنوی میدونم که منو میبینی ممنونم که همیشه هوامو داری و کمکم میکنی خدا جانم ببخش اگه گاهی ناشکری میکنم میدونم که تو اونقدر مهربونی که اون حرفامو نادیده میگیری خدایا مرسی ازت!
نوروسرجری_عاشقتم مدیر استارتر عضویت: 1402/05/14 تعداد پست: 552 من رفتم 🖐 گراشتم که خدای عزیزم میدونم که صدامو میشنوی میدونم که منو میبینی ممنونم که همیشه هوامو داری و کمکم میکنی خدا جانم ببخش اگه گاهی ناشکری میکنم میدونم که تو اونقدر مهربونی که اون حرفامو نادیده میگیری خدایا مرسی ازت!
گل_رز_آبیی عضویت: 1402/10/22 تعداد پست: 7276 منظورش ازون خونه خالی هاس؟ شبیه مه شده بودی!نه میشد در آغوشت گرفت و نه آنسوی تو را دید! تنها میشد در تو گم شد که شدم…
نوروسرجری_عاشقتم مدیر استارتر عضویت: 1402/05/14 تعداد پست: 552 اینو گفت (اتفاقا سر همین خونه خالی سرت گیج میره) اینو گفت بچه ههکمک کنین حالم بده خدای عزیزم میدونم که صدامو میشنوی میدونم که منو میبینی ممنونم که همیشه هوامو داری و کمکم میکنی خدا جانم ببخش اگه گاهی ناشکری میکنم میدونم که تو اونقدر مهربونی که اون حرفامو نادیده میگیری خدایا مرسی ازت!
نوروسرجری_عاشقتم مدیر استارتر عضویت: 1402/05/14 تعداد پست: 552 منظورش ازون خونه خالی هاس؟ اره فکر کنممظورشو از سرگیجه نمفهمم خدای عزیزم میدونم که صدامو میشنوی میدونم که منو میبینی ممنونم که همیشه هوامو داری و کمکم میکنی خدا جانم ببخش اگه گاهی ناشکری میکنم میدونم که تو اونقدر مهربونی که اون حرفامو نادیده میگیری خدایا مرسی ازت!
فرناز۱۰۱۰ عضویت: 1402/07/25 تعداد پست: 3944 وقتی کسی قبل و بعد موضوع رو نمیدونه چطوری میتونه برات معنی کنه؟
بهاران۱۴٠٠ عضویت: 1402/10/20 تعداد پست: 4348 منظورش اینه تو خودت بخاطر خونه خالی با منی حالا ادا درمیاری
نوروسرجری_عاشقتم مدیر استارتر عضویت: 1402/05/14 تعداد پست: 552 وقتی کسی قبل و بعد موضوع رو نمیدونه چطوری میتونه برات معنی کنه؟ قصیه این بود من گفتم حالم بده حالت تهوع دارم باید برم دکتراونم تیکه انداخت حامله ایی و فلانبرو چایی نبات بخورمنم گفتم خونه تنها هستماونم اینو گفت خدای عزیزم میدونم که صدامو میشنوی میدونم که منو میبینی ممنونم که همیشه هوامو داری و کمکم میکنی خدا جانم ببخش اگه گاهی ناشکری میکنم میدونم که تو اونقدر مهربونی که اون حرفامو نادیده میگیری خدایا مرسی ازت!