2777
2789
عنوان

۱۸ سالمه دوماهع عقد کردیم میگه درخواست طلاق میدم+شات

| مشاهده متن کامل بحث + 21201 بازدید | 200 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

و ماهم حرکت کردیم سمت شمال با کلی گریه و زاری ... خیلییی سخت بود خیلی:)خونوادم ی هفته ازم خبر نداشتن ...

معلومه نمیزنن خودت واسه خودت ارزش قائل نشدی اخه دختر خوب، اونا چرا بشن

و ماهم حرکت کردیم سمت شمال با کلی گریه و زاری ... خیلییی سخت بود خیلی:)خونوادم ی هفته ازم خبر نداشتن ...

تو عقدمون حتی ی طلا ی هیچییی بهم ندادن حتی ی شاخه گللل ...ولی بعدش شوهرم بردم خرید اماغرورم نمیذاشت چیزی بگیرم فقط دو دست لباس و چند تا خرت و پرت گرفتم اونم چون همراهم نبود و مجبور بودم 

تا بابام با پلیس رفته بود خونه ی پدرشوهرم و بازداشتش کرده بودن و اونام مارو مجبور کردن ک برگردیم 

برگشتیم و باید میرفتیم صبحش دادکاه 

بابام شکایت کرده بود ب جرم ادم ربایی،تو دادگاه تو رو خونوادم وایسادم بابام گریه میکرد میزد تو سر خودش میگفت ففط برگرد مامانم گریه و غش کرد ولی قبلش حسابش شوهرمو کتک زد مامانم😂

پدرشوهرم گفته بود ب خونوادم ک دخترتون خرابه ... چون بابام عصبی بوده حرف زده بهشون ، بابام داد میزد تو دادگاه ک اینجوری بهت گفته نرو اونجا بدبخت میشی اما من باور نکردم و شوهرمو انتخاب کردم 

بابام شکایت کرده بود ب جرم ادم ربایی،تو دادگاه تو رو خونوادم وایسادم بابام گریه میکرد میزد تو سر خود ...

زندگی یعنی: یک سار پرید....از چه دلتنگ شدی؟    دلخوشی ها کم نیست مثلا این خورشید🌟🍃
بابام شکایت کرده بود ب جرم ادم ربایی،تو دادگاه تو رو خونوادم وایسادم بابام گریه میکرد میزد تو سر خود ...

خواهشا دیگه تعریف نکن بیچاره بابا مامانت😭😭😭چقد دلم سوخت، الان دخترم کنارم خوابیده با داستان تو فقط دلم واسه خانواده ات سوخت امیدوارم هیچ بچه ای مثل شما ظالم نشه