2777
2789
عنوان

۱۸ سالمه دوماهع عقد کردیم میگه درخواست طلاق میدم+شات

| مشاهده متن کامل بحث + 21201 بازدید | 200 پست
ایشون راهو برا ازدواج اشتباه رفته  دلیل نمیشه که ۱۸سالگی خانمی نتونه ازدواج موفق داشته باشه &n ...

هرچیزی سنی داره عزیزم ((:

۱۸ سالگی سن دانش اندوزی و کسب مهارت و .. هست.

نه همسرداری کردن

بابام میگ مهرتو بزار اجرا بعدش ببین چیکار ک برات نمیکنن ...

مهرتو بزاری اجرا اگه کارمند باشه یا چیزی به نامش باشه دستت به مهریت میرسه اگه شغل آزاد داشته باشه و چیزی هم به نامش نباشه مهریه گرفتن سخت میشه نهایت قسط بندی میشه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هرچیزی سنی داره عزیزم ((: ۱۸ سالگی سن دانش اندوزی و کسب مهارت و .. هست. نه همسرداری کردن

خیلیا تو این سن ازدواج موفقی هم داشتن

مرگا بمن که با پر طاووس عالمی یک‌موی گربه ی وطنم را عوض کنم💖🇮🇷سجیل و فتاح فقط واسه دستگرمی بود😉 راستی با فقیر چشم و دل سیر بگرد نه با پولدار گداصفت😏سگ رید تو اون ثروتی که حق کارگررو خوردی تاوانی هم هست منتظرباش😌

خیلیا تو این سن ازدواج موفقی هم داشتن

بله ولی بچگی نکردن دیگه😂

ازدواج چیز خاصی نیست که بعضی از دوستان هول هستند براش، گربه ها هم جفت پیدا میکنن و بچه میارن.

مهم اینه طرفین وقتی ازدواج کنن که از همه جهت استقلال دارن اعم از مالی، فکری 

و تحصیلاتی هم دارن.

وگرنه ازدواج هنر نیست که عجله کرد برای انجام دادنش!

سلام عزیزم.

کل پیام هات رو خوندم. و گریه کردم. برای این گریه کردم که منم می تونم حست رو درک کنم.

تنها راه درستی که پیدا کردم اینه که به خدا توکل کنی و حواست باشه قدمی کج نزاری. لحظه ای گناه نکنی.

از شوهرت بخواه تمام تلاشش رو بکنه دل پدر و مادرت رو بدست بیاره. 

ان شاءالله خدا بهت کمک می کنه.

اگه نماز نمی خونی شروع کن نماز خوندن.

حواست باشه به خاطر بی پولی یه وقت کار حرامی رو مرتکب نشه.

بعد تو هم کنارش تلاش کن زندگی رو از صفر بساز. دیدت هم اینه که این کار رو برای خودت می کنی. برای وجدان خودت‌.

به مادرت تلفن بزن. به پدرت تلفن بزن. از ناراحتی درشون بیار. مدام بهشون امید بده. 

رابطه ات رو با خدا تقویت کن. واقعا تاثیر داره

برای تعجیل در فرج آقا صاحب الزمان صلوات❤