2777
2789
عنوان

نخوابیدن کودک۲سال و۷ماهه

253 بازدید | 44 پست

شدیداوابسته به منه،ازبچگی روپام تکونش میدم تابخوابه،الان یه هفتس همه شب ازساعت۲بیدارمیشه تا صبح گریه میکنه روپاتکونم بده،به محض اینکه میذارمش زمین قیامت به پامیکنه،انقدرگریه میکنه تموم بدنش میلرزه،یکی بگه چه غلطی کنم دیگه دارم عقلمو ازدست میدم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الکی بگو پام درد میکنه و گریه کن بعد دلش برات سوخت اومد ناز اینا بکنه بغلش کن بگو شبا میخوایی بخوابی بغل مامان بخواب رو پا نه تو بزرگ شدی پام درد میگیره و......😐یواش یواش از سرش بنداز دیگ

شربت بی بی سد ندادی بهش تاحالا

نه برای چی هست؟

ازبچگیش خیلی کم خواب بود،دکترم بردم ازمایشم دادم‌مشکلی نداشت،نوزادیش فقط یه ربع میخوابید،اژاون به بعدم‌اگه میخواست ساعتهابخوابه فقط روپام میخوابید،من اصلاارامش ندارم‌خیلی اذیت میشم هم شب هم روزنمیدونم‌چیکارکنم

اصلاحرف گوش نمیده به شدت لجباز و یک دنده اس

اون که اقتضای سنشه،عیب نداره

ولی برای خواب به بچه من ۲دوره ملاتونین داد دکتر و خوابش تنظیم شد، وگرنه افتضاح بود، به دکتر گفتم میگن ضررداره گفت در طولانی مدت اره، یکمی بدی خوابش تنظیم بشه بعد کم کم کمش میکنی و قطع،

ولی درکل ببرش دکتر بچه من وقتی اینطوری میشه و بدخواب حتما یچیزیش هست یا گوش درده یا سرماخوردس

نه برای چی هست؟ ازبچگیش خیلی کم خواب بود،دکترم بردم ازمایشم دادم‌مشکلی نداشت،نوزادیش فقط یه ربع میخ ...

عزیزم گیاهی  و عوارضی نداره من خودم بچم هنوز یه سالش نشده بود بهش میدادم آرامش بخش و خواب آوره و چون گیاهی من با خاطر جمعی به بچم میدادم بازم تو خواستی براش بگیری ازدکتر یه سوال بپرس خدای نکرده برا بچت بد نباشه بچه منم خیلی گریه میکرد و اصلا خواب نداشت من که خیلی راضیم از شربتش امیدوارم مشکل توهم حل بشه اما بازم میگم یه مشورت با پزشک بکن بعد دارو رو بده بهش خدای نکرده براش بدنباشه 

ازااین ننو ها نمیشه بخری براش؟

ننو اماده ها

یه جایی خوندم که می‌گفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم🥺🥺🥺❤وقتی یکی رو میبینین بچه اش کارغلطی کرده هی بش نگید چرا نگفتی،چرا باش حرف نمیزنی،شاید اون بچه...اونوخ بااین حرف دل مادرشوخون میکنی 🧡خدایاشکرت❤🧡پروفایلم نون خالی گذاشتم،دلتون نخواد😐/مهتابی سوخته سابق،حالا کسیم نمیشناسه ها،کلا من گمنامم🥺/😔خون میچکد از دیده در این کنج صبوری ،این صبر که من میکنم افشردن جان است😔/یه صلوات مهمونم کنین🧡❤/شنیدی میگن:به مورسید و پاره نشد؟؟؟؟مو هروقت به مو رسیدم پاره شدم،یعنی یکبار نشد به مو برسم و پاره نشم...😐🫡