وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵
من میخوام برم بیرون نیم ساعت طول میشه بند نیم بوتم رو ببندم بخوام برم سربازی ساعت پنج اماده باش بدن من هفت میرسم پیش فرمانده فکر کنم ما دخترا تا چهل سالگی اضافه خدمت میخوریم😂
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
حالا که نشده. اگر شد یه فکری راجبش میکنم. البته فکر کنم تا زمانی که بخواد همچین اتفاقی بیفته من دیگه سنم خیلی میره بالا و از همون اول عفو رهبری شامل حالم میشه
تورو خدا ول کنید .. همه چیو میخواید به هم بریزید .. همون سربازای زن اس.قاطیلو نگاه زار میزدن از ترس و داغون شده بود روحیه شون .. خود مردها روانی شدن چبرسه زن که جنس و روحیه لطیفی داره
نه نمیرم فک کن. درد پریودیت باشه وساعت پنج بیدارت کنن پاشو ورزش کن 😕و تمرینات رزمی وفلان وبهمان
ما مگس هارو مسخره میکنیم که عاشق عنن ،مگه ما کم عاشق آدم های عن شدیم ؟؟؟ [ شاید باورش سخت باشه ولی یروز از خواب بیدار خواهی شد و اون دیگر اولین چیزی نیست که به ذهنت می آید]❤️🩹👋🏻