2777
2789
عنوان

ایا باید حال خاسگار مریض رو پرسید؟

676 بازدید | 16 پست

بچه ها در امتداد تاپیکای قبلم خاسگارم بعد رفتنش از شماره مادرش شماره خودشو پیامک کرد بدون هیچ حرفی

حالا دوروز گذشته به نظرتون باید خودم یا مامانم حالشو بپرسیم؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

در جریان تاپیک های شما نیستم 

اما کار درستی نیست به نظرم 

چرا باید حالش رو بپرسید ! 

این برای اونها به منزله پاسخ و نظر مثبت از جانب شماست 

درحالی که ممکنه نظر اونها منفی باشه 

و یا شما نمیدونید به چه منظور و دیدگاهی شماره خودش رو برای شما ارسال کرده 

اصلا کار خودش بوده یا فرد دیگه 

شاید میخوان شما رو امتحان کنن بر این فرض که اگر تماس گرفتید مثلا به شما برچسب بزنند که خانوم معقول و موجهی نیستید 

پزشک ( MD _ Ph.D - genetics ) 
در جریان تاپیک های شما نیستم  اما کار درستی نیست به نظرم  چرا باید حالش رو بپرسید !  ...

ممنونم از وقتی که گذاشتین همین نظر شمارو دارم ولی خب یه لحظه بچه ها گ۴تن چرا براش اب قند نبردی به دلم اومد ایا باید حالشو بپرسم؟که وقتی همه میگن نه خب پس نمیپرسم😊

ن اصلا پیام نده

بهتر بود با شماره خودش پیام مبداد میگف ابن شماره منه

و حداقل چنتا جمله کوتاه میگف ک این سیم ارتباطی وصل بشه بینتون

کلا اسی من فکر میکنم خواستگارت خیلی کم حرفه 

ولی صبر کن تا اون پیام بده به زنگ بزنه

ولی اگه مادر ب مادرت زنگ زد میشه جویای احوالش شد

😞

ولی اسی من حس میکنم این پسره یا آدم سردی و دل مرده ای باشع

یا داره با توجه ب حرفا و سوالای زیادت حساب کتاب میکنه ببین آیا این ازدواج ب نفعشه 

آخه هر پسری روزای اول آشنایی یه ذره هیجان رو ک داره بخاد اس بد یا زنگ بزنه 

ممکنه بعدا تو زندگی خیلی شور و شوقی نداسته باسه 

سرد باسه نسبت ب همه چی 

حسابی فکر کن عجله نکن

😞

ن اصلا پیام نده بهتر بود با شماره خودش پیام مبداد میگف ابن شماره منه و حداقل چنتا جمله کوتاه میگف ...

کاملا باهات موافقم.ولی مامانش به مامانم گفته دخترت یکم لاغره خلاصه مامانم جوابشو داده ولی دلشم نمیخاد بزنگه حالشو بپزسه منم اصراری ندارم.

ولی اسی من حس میکنم این پسره یا آدم سردی و دل مرده ای باشع یا داره با توجه ب حرفا و سوالای زیادت حس ...

اره خداییش منتظر بودم پیام بده خودم صدبار خاستم پیام بدم ولی کرمم رو اروم کردم.دیگه گذشته اروم شدم مهم نیس.باشه گلم حتما به حر۴ات عمل میکنم چون احساساتی ام تحمل یه مرد سردو بیروح ورباتیرو ندارم