2777
2789
عنوان

جاری سمی ۲

1057 بازدید | 80 پست

چند سال پیش وقتی تازه عروس بودم با مادرشوهرم رفته بودیم بیمارستان عیادت مریض همسرم سر کار بود ما اسنپ گرفتیم رفتیم .

موقع برگشت مادرشوهرم به برادر شوهرم گفت من می مونم ،تو عروسمونو می رسونی ؟ 

برادر شوهرم قبول کرد .

داشت اذان مغرب میداد جاریم گفت ما میریم نماز خونه و میاییم ،تا اونا برگردن من و بچه جاریم هم رفتیم رستوران بیمارستان ،برای بچه اش غذا گرفتم خورد .

وقتی برگشتن به نظرم اومد دعوا کردن برادر شوهرم ناراحت بود ،خلاصه اومدن و سوار ماشین شدیم و راه افتادیم .

برادر شوهرم چندتا خیابون که رفت یکدفعه گفت می بخشید ما جایی کار داریم میشه شما رو یه جا پیاده کنیم با بی آر تی خودت بری ؟ 

منم گفتم خب چرا تو همون بیمارستان نگفتید ؟ 

گفت دیگه یکدفعه کار پیش اومد منم دیگه چیزی نگفتم .

ترافیک وحشتناکی هم بود تا برسیم خیابون اصلی طول کشید ،منم خیلی ناراحت بودم پیاده شدم اسنپ گرفتم رفتم خونه ولی ساعت یازده شب رسیدم .گوشیمم خاموش شده بود و خانواده ام کلی نگرانم شدند .

بعد جاریم زنگ زده بود به مادرشوهرم گفته بود من به اصرار خودم پیاده شدم .

همین موضوع باعث شد حس اعتمادی  که به برادر شوهرمم داشتم و اونو مثل برادرم می دونستم از بین بره .چون قطعا برادرم هیچ وقت منو شب وسط خیابون اون سر شهر پیاده نمی کرد .

همین موضوع باعث شد یکسال بعد که جاریم پیشنهاد داد با هم شریکی یه ویلا بخریم بهش بگم ویلای داداشم هست هر وقت بخواهیم می ریم اونجا نیازی نداریم .

همین موضوع باعث شد چند سال بعد که خواستند منزل پدریشونو بسازن و سود مادی داشت ، من نذارم همسرم مشارکت کنه.

گفتم مگه چندتا برادر داری، بذار برادریتون سر جاش بمونه .

و اونم حق رو به من داد .و گفت مشارکت نمی کنه.

آخرم سر رفتار جاریم موفق نشدند بسازن .

از جاری جماعت خوشم‌نمیاد 

جاری خودمم کات کردم خلاص 

سلام بماند به یادگار ،اینها اخرین حرف های من هست ،الان که اینو میخونی من برای همیشه سایت و ترک کردم ، به نی نی یار گفتم تعلیقم کنه حالا نمیدونم تعلیق بشم مثل قدیم میزنه روش که **دسترسی به اطلاعات این کاربر امکان پذیر نمی باشد **یا نه ؟ به هر حال من رفتم ، دوستان خوب من  خداحافظ ببخشید که بی خبر رفتم محبت هاتون یادم میمونه خوبی و بدی دیدید حلال کنید ، در خصوص اونهایی هم که با رفتم خوشحال میشن باید بگم خداروشکر که هنوز باعث خوشحالی میشیم 😂 راحت باشید حلالتون .نمیدونم دیگه باید چیا بگم ، جز اینکه  ایشالا  حال دل همه خوش باشه 💔 خداحافظ تا همیشه 9.8.2024 اخرین بازدید 👋👋

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان نقش ما چیه 

چه نظری بدیم 

خلائی به شکل خداوند در قلب هر انسان وجود دارد و آن هرگز با هیچ چیز آفریده شده دیگری پر نمی گردد و آن فقط با خداوند پر می گردد.🦋                                                                           

تااینجاش حق باتو بوده وبیشهوری از اونا 

بعدش؟؟؟

مخالف نظرمی ریپ نزن و بی ادبی وتوهین نکن که حوصلتو‌ندارم😒وکاریری هم ک جوابشو ندادم یعنی باهاش حال نمیکنم🦦.👈من نه اهل فوش دادنم نه حوصله بحث دارم وهم از بی ادبی بیزارم  .اومدنم ب اینجا صرفا فقط برای اینکه ذهنمو کمتر درگیر مشکلام کنم و دوس دارم بیشتراینجا بابقیه دوستان بگم‌وبخندم .پس اگه شوخی کردموتو بد برداشت کردی،بدون اون مشکل توعه😊
اخه آدم چجور می‌تونه کات کنه بخاطر شوهرش و بچه ها باید تحمل کنیم 

منم بایکی از جاریهام ک سم تر ازاون یکی دیگه بودکات کردم .منظورهمون قطع رابطه هست.فقط مهمونی جایی بیبینیم‌همو از دور یه سلام مختصر می‌دیم ورد میشیم

مخالف نظرمی ریپ نزن و بی ادبی وتوهین نکن که حوصلتو‌ندارم😒وکاریری هم ک جوابشو ندادم یعنی باهاش حال نمیکنم🦦.👈من نه اهل فوش دادنم نه حوصله بحث دارم وهم از بی ادبی بیزارم  .اومدنم ب اینجا صرفا فقط برای اینکه ذهنمو کمتر درگیر مشکلام کنم و دوس دارم بیشتراینجا بابقیه دوستان بگم‌وبخندم .پس اگه شوخی کردموتو بد برداشت کردی،بدون اون مشکل توعه😊
اخه آدم چجور می‌تونه کات کنه بخاطر شوهرش و بچه ها باید تحمل کنیم 

من اصلا هیچ وقت چیزی بر خلاف میلم تحمل نمیکنم 

و جاری من انقدر مشکل داشت که خود شوهرم بهم تذکر داده پیداشون شد اصلا نباید باهاش ارتباط بگیری 

اسمون و زمینم بهم بیاد محاله اشتی کنم 

سلام بماند به یادگار ،اینها اخرین حرف های من هست ،الان که اینو میخونی من برای همیشه سایت و ترک کردم ، به نی نی یار گفتم تعلیقم کنه حالا نمیدونم تعلیق بشم مثل قدیم میزنه روش که **دسترسی به اطلاعات این کاربر امکان پذیر نمی باشد **یا نه ؟ به هر حال من رفتم ، دوستان خوب من  خداحافظ ببخشید که بی خبر رفتم محبت هاتون یادم میمونه خوبی و بدی دیدید حلال کنید ، در خصوص اونهایی هم که با رفتم خوشحال میشن باید بگم خداروشکر که هنوز باعث خوشحالی میشیم 😂 راحت باشید حلالتون .نمیدونم دیگه باید چیا بگم ، جز اینکه  ایشالا  حال دل همه خوش باشه 💔 خداحافظ تا همیشه 9.8.2024 اخرین بازدید 👋👋