2777
2789
عنوان

جاری سمی ۲

| مشاهده متن کامل بحث + 1057 بازدید | 80 پست
من اصلا هیچ وقت چیزی بر خلاف میلم تحمل نمیکنم  و جاری من انقدر مشکل داشت که خود شوهرم بهم تذکر ...

جاری منم خیلی سمه حرف مفت زیاد میزنه پشت سرمون.ولی خب بچم خیلی عموشو دوست داره شوهرمم دوستش داره خیلی دلمه قطع رابطه کنم ولی بچمو چی کنم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخه آدم چجور می‌تونه کات کنه بخاطر شوهرش و بچه ها باید تحمل کنیم 

من شوهرم ازاول ازدواجمون گفت با هیچکدوم از برادرام رابطه ندارم منم خیالم راحته دیگه بحثی توش نیست

اهانت به نظرات =با ابلاغ گزارش اعلام دوستی ازطرف مرد=با ابلاغ گزارش

جاری من خیلی زرنگه جوری زبون میریزه که همه دوسش دارن به منم میگه مثل خواهرمی ولی من حس خوبی ندارم و نمیتونم بهش اعتماد کنم

میشه یه صلوات بفرستی ک حاجت روا شم و ارامش پیدا کنم🚶‍♀️
یعنی اصلا خونه همدیگه نمیرین؟؟پس برادرا چی همدیگرو نمیبینن

نه..اتفاقا هونشو تازه از ساختمون برده اصلا نرفیتم خونشون 

برادراهم فقط درحدع یه سلام خشک و خالی 

قبلاً منو شوهرم اینقد ازشون ضربه خوردیم که الان حتی نمیخاییم سایشونم ببینیم

مخالف نظرمی ریپ نزن و بی ادبی وتوهین نکن که حوصلتو‌ندارم😒وکاریری هم ک جوابشو ندادم یعنی باهاش حال نمیکنم🦦.👈من نه اهل فوش دادنم نه حوصله بحث دارم وهم از بی ادبی بیزارم  .اومدنم ب اینجا صرفا فقط برای اینکه ذهنمو کمتر درگیر مشکلام کنم و دوس دارم بیشتراینجا بابقیه دوستان بگم‌وبخندم .پس اگه شوخی کردموتو بد برداشت کردی،بدون اون مشکل توعه😊
جاری منم خیلی سمه حرف مفت زیاد میزنه پشت سرمون.ولی خب بچم خیلی عموشو دوست داره شوهرمم دوستش داره خیل ...

بچه که نمیفهمه چی به چیه 

دو روز نبینه از سرش میوفته 

عمویی که تو دهن زنش نمیزنه که پشت خانواده برادرم حرف نزن که عمو نیست 

سلام بماند به یادگار ،اینها اخرین حرف های من هست ،الان که اینو میخونی من برای همیشه سایت و ترک کردم ، به نی نی یار گفتم تعلیقم کنه حالا نمیدونم تعلیق بشم مثل قدیم میزنه روش که **دسترسی به اطلاعات این کاربر امکان پذیر نمی باشد **یا نه ؟ به هر حال من رفتم ، دوستان خوب من  خداحافظ ببخشید که بی خبر رفتم محبت هاتون یادم میمونه خوبی و بدی دیدید حلال کنید ، در خصوص اونهایی هم که با رفتم خوشحال میشن باید بگم خداروشکر که هنوز باعث خوشحالی میشیم 😂 راحت باشید حلالتون .نمیدونم دیگه باید چیا بگم ، جز اینکه  ایشالا  حال دل همه خوش باشه 💔 خداحافظ تا همیشه 9.8.2024 اخرین بازدید 👋👋
جاری من خیلی زرنگه جوری زبون میریزه که همه دوسش دارن به منم میگه مثل خواهرمی ولی من حس خوبی ندارم و ...

اعتماد به خواهرم سخته چ برسه به جاااااری😅😅

جاری منم خیلی سمه حرف مفت زیاد میزنه پشت سرمون.ولی خب بچم خیلی عموشو دوست داره شوهرمم دوستش داره خیل ...

تو نمیتونی قطع رابطه کنی چون شوهرت برادرشو دوست داره

اهان آخه انگار دو تا پسر دارین 

اززمدگی قبلیمه اززمدگی دومم ندارم دخترشوهرمم که ازدواج کرده اختیارش باخودشه میخواد میخواد نره