2777
2789
عنوان

حالم از چاقیم بهم میخورههه چیکارکنمممم

| مشاهده متن کامل بحث + 537 بازدید | 62 پست
خب برو دکتر برای کمرت، جدای از لاغری بی تحرکی برای بدن خیلی بده، احتمالا هنوز خیلی جونی و حیف هست از ...

کمرم عمل شده امروز رفتم باز گفت عمل

شب که می خوابی سعی کن همرو ببخشی⁦ شاید فردایی نباشد🌏🌛⭐ عاشق انسان ها و حیوانات 😍⁦❤️⁩🐕
کمرم عمل شده امروز رفتم باز گفت عمل

چند سالته عزیز؟ زمین خوردی؟

نمیدونم والا این دکترای ایران نونشون تو عمل ه تا یچیز میشه میگن عمل 

بزرگترین شکوه ما در هرگز نیفتادن نیست، بلکه در برخاستن پس از هر بار سقوط است.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

توضیح دادم بالاتر بسته به اینکه چقدر حرفه ای شدی باید ساعات نخوردنت رو بیشتر کنی مثلا از ۱۲ ساعت ن ...

مرسی عزیزم 

شب که می خوابی سعی کن همرو ببخشی⁦ شاید فردایی نباشد🌏🌛⭐ عاشق انسان ها و حیوانات 😍⁦❤️⁩🐕
چند سالته عزیز؟ زمین خوردی؟ نمیدونم والا این دکترای ایران نونشون تو عمل ه تا یچیز میشه میگن عمل&nbs ...

26نه دیسک داشتم بعد تنگی کانال . نمیتونم راه برم درست کلا دراز کشم‌ یکم فعالیت کنم از درد میمیرم 

26نه دیسک داشتم بعد تنگی کانال . نمیتونم راه برم درست کلا دراز کشم‌ یکم فعالیت کنم از درد میمیرم&nbs ...

ای بابا شاید بهتر بود بحای عمل کار دیگه ای میکردی

بچه که نداری؟

به نظرم بازم برو پیش پزشک دکتر غدد رفتی؟ یه چکاپ کلی کن ببین مشکل چیه اسم دکترهارو میگی بی زحمت؟&n ...

یکیش کرج حضوری بصیریان ۲۵ کم کردم یکیشم تو تلگرام که تو باشگاه میرفتم معرفی کردن فامیلیش یادم نی دقیق پیشش ۳۵ کم کردم انلاین رژیم میداد بهم هرماه سال ۹۹ اگه اشتباه نکنم از غفاری یه مدت گرفتم بد نبود تو وزن اولی باردار شدم تو دومی هورمونی مشکل پیدا کردم . همه دکتری چاره ندارم داداشم ۱۵۰ بود حدودا اسلیو کرد 

ای بابا شاید بهتر بود بحای عمل کار دیگه ای میکردی بچه که نداری؟

دارم 

خیلی رفتم یسال رفتم اومدم دکتر اینور اونور هیچی اخه تنگی کانال هیچ چاره ای جز عمل نداره 

دارم  خیلی رفتم یسال رفتم اومدم دکتر اینور اونور هیچی اخه تنگی کانال هیچ چاره ای جز عمل نداره& ...

چجوری بارداری و تاب اوردی با این وضعت

خدا کمکت کنه

اون رژیم که گفتم و از ساعت کمشروع کن بی ورزشم جواب میگیری

چجوری بارداری و تاب اوردی با این وضعت خدا کمکت کنه اون رژیم که گفتم و از ساعت کمشروع کن بی ورزشم ج ...

سال ۹۸ باردار بودم تو بارداری و بعد دخترم کلا نابود شدم سال ۹۶ هم رژیم گزفتم ۲۵ کم کردم سر بارداری زیاد شدم  رسیدم ۱۰۵ فک کنم تو ۶ ماهگی دخترم رژیم گرفتم شدم ۷۵ اینا قدم بلنده نسبتا همه اوکی بود تا بعد کمرم عمل کردم افسردگی گرفتم  تا عید امسال مریض شدم درسام زیاد شد پرخوری عصبی گرفتم اندومتریوز دراوردم هورمونم کلا بهم ریخت همه چی رو از ۷۵ شدم یهو تاالان ۱۰۰

یکیش کرج حضوری بصیریان ۲۵ کم کردم یکیشم تو تلگرام که تو باشگاه میرفتم معرفی کردن فامیلیش یادم نی دقی ...

مرسی لطف کردی

به نظرم برو با چندتا پزشک غدد و تغذیه صحبت کن، بگو مراجع‌هایی با شرایط من چکار کردن و پیشنهاد شما چیه

باز اونا کیس‌های بیشتری دیدن شاید راهکار بهتری بدن

مرسی لطف کردی به نظرم برو با چندتا پزشک غدد و تغذیه صحبت کن، بگو مراجع‌هایی با شرایط من چکار کردن و ...

خیلی رفتم عزیزم من چون مریضم هستم مدام درد میکشم ضعف میکنم هی میخورم کلا داغون شدم نمیخوام امپول اینا هم بزنم برا لاغری همشون عوارض داره

سال ۹۸ باردار بودم تو بارداری و بعد دخترم کلا نابود شدم سال ۹۶ هم رژیم گزفتم ۲۵ کم کردم سر بارداری ز ...

اخی

تو یه حلقه باطل افتادی

لاغر کنی کمرتم بهتر میشه

اخی تو یه حلقه باطل افتادی لاغر کنی کمرتم بهتر میشه

انشالله از فردا سعی میکنم این رژیم بگیرم ببینم به بدنم میسازه یانه ممنون از لطفت و راهنماییت ❤️🌱