2777
2789
عنوان

حالم از چاقیم بهم میخورههه چیکارکنمممم

| مشاهده متن کامل بحث + 537 بازدید | 62 پست
عزیزجان میشه درمورد رژیمت توضیح بدی یکم 

۸ساعت مجازی بخوری ۱۶ ساعت نخوری

البته من چاق نیستم ولی گرسنگی به بدن بدی باعث جوانتر موندن بدن میشه من تو اون ۸ ساعت هرچی بخوام میخورم البته نه زیاد ولی محدودیت ندارم مثلا  ناهار پاستا با سس گوجه دارم. ولی کسی بخواد لاغر شه باید اون ۸ ساعتم که غذا میخوره کم کربوهیدرات بخوره و کم حجم

بزرگترین شکوه ما در هرگز نیفتادن نیست، بلکه در برخاستن پس از هر بار سقوط است.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

[QUOTE=324725588]۸ساعت مجازی بخوری ۱۶ ساعت نخوری البته من چاق نیستم ولی گرسنگی به بدن بدی باعث جوانتر موندن بدن میشه ...[/QUOTE انشالله منم بااین روش جواب بگیرم 

میشه برای خونه دارشدنمون یک صلوات بفرستید. ان شاء الله حاجت روایی خودتون🙏

[QUOTE=324725588]۸ساعت مجازی بخوری ۱۶ ساعت نخوری البته من چاق نیستم ولی گرسنگی به بدن بدی باعث جوانت ...

حتما میگیری

ببین گرسنگی دادن به بدن برای جوانسازی خیلی خوبه من فکر کنم ۵۴،۵۵ باشم ولی بازم هرازگاهی این رژیم و میگیرم

من مامانم مشکل معده داره ولی چندین ماهه از ۳ بعدازظهر تا شب دیگه چیزی نمیخوره و کیگه اذیتم نشدم

من خودم برعکسم تا ناهار چیزی نمیخورم 

[QUOTE=324728194]حتما میگیری ببین گرسنگی دادن به بدن برای جوانسازی خیلی خوبه من فکر کنم ۵۴،۵۵ باشم ولی بازم هرازگاهی ...[/QQUOTE

امتحان میکنم حتما 

منم نزدیکای هشتادکیلوأم خییییییلییییی دوست دارم لاغرشم چجوری رژیم بگیرم؟ ت

فقط باید بخوای باید از منِ چاقت متنفر باشی 

اونوقته که اراده ت قوی میشه

من دقیقا رسیده بودم به اون حس مزخرف

از عید امسال تا الان ۱۶ کیلو با کم خوردن و پیاده روی ساده،در حد نیم ساعت رفت و برگشت برای رسوندن پسرم به مدرسه به این وزن امضام رسیدم 

الانم که ماه رجب و هوا هم خنکه 

جون میده روزه قرضی ها رو بگیری و وزن کم کنی

فقط باید بخوای باید از منِ چاقت متنفر باشی  اونوقته که اراده ت قوی میشه من دقیقا رسیده بودم ب ...

پیاده‌روی نمیتونم برم یه پسردوساله دارم و یه نوزاد ده ماهه وقت نمیکنم فقط باید رژیم بگیرم ازفردا شروع میکنم انشالله 

پیاده‌روی نمیتونم برم یه پسردوساله دارم و یه نوزاد ده ماهه وقت نمیکنم فقط باید رژیم بگیرم ازفردا شرو ...

به خودت فشار نیار 

هرچی میخوردی حالت عادی نصفش کن 

یه جوری نباشه که گرسنگی بهت فشار بیاره ولع پیدا کنی

اینجوری راحتتر وزن کم میکنی 

اگه بخوای من میتونم پایه رژیم فستینگت باشم خودم از امروز شروع کردم

تاحالا نگرفتم چجوریه

شب که می خوابی سعی کن همرو ببخشی⁦ شاید فردایی نباشد🌏🌛⭐ عاشق انسان ها و حیوانات 😍⁦❤️⁩🐕
ببین وقتی به سختی ۲۵ کیلو کم کردی باید برای حفظش تلاش کنی من چاق نیستم ولی واقعا میدونم چقدر سخته ح ...

ممنون من پیاده روی هم نمیتونم خیلی اوضاع‌کمرم‌داغونه 

شب که می خوابی سعی کن همرو ببخشی⁦ شاید فردایی نباشد🌏🌛⭐ عاشق انسان ها و حیوانات 😍⁦❤️⁩🐕
من نمیتونم اصلا من یبار رژیم کرفتم از یکی ۳۵ کم کردم تو ۴ ماه ولییی الان بی ارادمممم بی اراده اصلا ن ...

عزیزم اسم دکتر تغذیه‌ای که پیشش رژیم گرفتی رو میگی؟ کدوم شهره؟ چطور بود برنامه رژیمش؟ 

تاحالا نگرفتم چجوریه

توضیح دادم بالاتر

بسته به اینکه چقدر حرفه ای شدی باید ساعات نخوردنت رو بیشتر کنی

مثلا از ۱۲ ساعت نخوردن شروع کن که اصلا هم سخت نیست چون ۸ ساعتشو خوابی مثلا از ۸ شب دیگه چیزی نخور تا ۸ صبح بعد مدت گرسنگیتو بیشتر کن یعنی از ۸ شب دیگه چیزی نخور تا ۱۲ ظهر روز بعد یا برعکس از ۴ بعد از ظهر امروز چیزی نخور تا ۸ صبح فردا، بسته به اینکه شام برات مهمتره یا صبحانه زمان فستینگت رو (زمانی که نمیخوری) بذار اون یکی

مثلا اگه تنها وعده ای که کل خانواده دور همید شام هست، شامتو‌حذف نکن صبحانتو حذف کن

بعد اون ۸ ساعتی که اجازه خوردن داری بمرور یه چیزایی رو حذف کن، مثلا تا ۲۰ روز شکر رو حذف کن، شیرینی بستنی عسل شکر هر چیزی که قند داره نخور بعد مربوهیدرات رو حذف کن، یعنی نون برنج ماکارانی سیب زمینی نخور، بجاش تخم مرغ ابپز بخور، گوشت قرمز و ماهی و مرغ بخور، حبوبات بخور بهت، قهوه و چای و اب هم به هر میزان خواستی بخور

اگه کنارش نیم ساعت هم پیاده روی کنی مطمینم نتیجه میگیری

ممنون من پیاده روی هم نمیتونم خیلی اوضاع‌کمرم‌داغونه 

خب برو دکتر برای کمرت، جدای از لاغری بی تحرکی برای بدن خیلی بده، احتمالا هنوز خیلی جونی و حیف هست از الان انقدر بی تحرک باشی

عزیزم اسم دکتر تغذیه‌ای که پیشش رژیم گرفتی رو میگی؟ کدوم شهره؟ چطور بود برنامه رژیمش؟ 

یه حضوری یه غیر حضوری تو تل خوب بودن واقعا ولی من ژنتیک داغونم و هورمونم ریخت بهم