2777
2789
عنوان

حالم از چاقیم بهم میخورههه چیکارکنمممم

| مشاهده متن کامل بحث + 537 بازدید | 62 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه زمینه افسردگی داری اصلاً سراغ اسلیو نرو. 

اره افسردگی دارم نه نمیتونم اسلیو کنم همسرم نمیزاره مبگه خطرناکه 

شب که می خوابی سعی کن همرو ببخشی⁦ شاید فردایی نباشد🌏🌛⭐ عاشق انسان ها و حیوانات 😍⁦❤️⁩🐕
بله. آشنا ما ی خانم میانسال بود این عملو انجام داد بسیار هم لاغر شد ولی افسردگیش بشدت عود کرد و خودک ...

نمیدونم من داداشم عمل کرده پارسال افسردگی نداشت ولی عصبی بود الان خیلی لاغر شذه برا من نمیزارن عمل کنم البته بیمه هم بالا ۴۰mbi تحت پوشش میگیره

شب که می خوابی سعی کن همرو ببخشی⁦ شاید فردایی نباشد🌏🌛⭐ عاشق انسان ها و حیوانات 😍⁦❤️⁩🐕

اگه اراده نداری لاغر بمونی اصلا وزن کم نکن میدونی اینهمه تغییرات وزن چه بلایی سرت میاره؟؟؟

بزرگترین شکوه ما در هرگز نیفتادن نیست، بلکه در برخاستن پس از هر بار سقوط است.
اگه اراده نداری لاغر بمونی اصلا وزن کم نکن میدونی اینهمه تغییرات وزن چه بلایی سرت میاره؟؟؟

اراده دارم ژنتیک و تغییرات هورمونی افسردگی پرخوری عصبی مریضی درد همه امونم بریده داغون که شدم 

اراده دارم ژنتیک و تغییرات هورمونی افسردگی پرخوری عصبی مریضی درد همه امونم بریده داغون که شدم 

ببین وقتی به سختی ۲۵ کیلو کم کردی باید برای حفظش تلاش کنی

من چاق نیستم ولی واقعا میدونم چقدر سخته حتی یک کیلو بخوای کم کنی حالا شما که ماشالا این اراده رو داشتی که اینهمه کم کنی با این حرفا که ژنتیکم اینجوره و عصبی شدم و اینا از خودت سلب مسئولیت نکن بخدا حیفه

ببین شروع کن رژیم فستینگ، وقتایی هم که اجازه خوردن داری چیزایی بخور که دیر هضم باشه سیر نگهت داره

کمر درد داری ورزش نمیتونی کنی روزی نیم ساعت پیاده روی اروم‌کن

هر وقت خواستی چیزی بخوری اب گرم بخور

تنقلات خوشمزه تو خونه نگه ندار

ببین من چاق نیستم ولی یه دوره هایی مثه حامله ها میوفتم رو خوردن چیزای وحشتناک مثه چیپس و نوشابه … اصلا نمیدونی بعدش چه حس بدی بهم دست میده

وقتی خونه نباشه نمیخوری

چند سالته؟

یه دوست پایه پیدا کن که هر روز نیم ساعت برید پیاده روی گپ بزنی اصلا متوجه نمیشی چقدر راه رفتی

بزرگترین شکوه ما در هرگز نیفتادن نیست، بلکه در برخاستن پس از هر بار سقوط است.
اگه بخوای من میتونم پایه رژیم فستینگت باشم خودم از امروز شروع کردم

عزیزجان میشه درمورد رژیمت توضیح بدی یکم 

میشه برای خونه دارشدنمون یک صلوات بفرستید. ان شاء الله حاجت روایی خودتون🙏