2777
2789
عنوان

کنکورررررری 🖤ایثارگران

391 بازدید | 63 پست

سلام بچه ها

بچه ها پدرتون یا فامیلتون تو تیپ 23 نیرو مخصوص همرزم شهید آبشناسان بوده یا می‌شناسین کسیو؟ 

پدرم تو اون تیپ بوده و میگن مدارکت ناقصه و اگه یکی شهادت بده برات کارت ایثارگری صادر می‌کنیم و بابام اسم همرزمانش یادش رفته

توروخدا هیچ کمکی از من دریغ نکنید چون امسال آخرین ساله کنکور میدم و تاثیر میذاره اگه داشته باشم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدا پدرت را حفظ کنه و سلامت باشند ما وامدار ایشون و بقیه هم رزمان ایشون هستیم . ان شالله مشکل شما هم به شیوه صحیح و از راه تلاش خودتون به بهترین نحو حل میشه . روی همت و تلاش و کوشش خودت حساب کن که از همه چیز ارزشمند تره دنبال جور کردن سهمیه نباش 

5 درصد میدن ب درد نمیخوره اصلا ب گرفتنش و بدو بدوش نمی ارزه

نه دیگه اینجور هم نیست که اصلا به درد نخوره . در حد بیست و پنج درصد معجزه نمیکنه وگرنه اونم برای خودش رتبه را بین یک سوم تا یک دوم کاهش میده . دیگه مگه چه قدر انتظار دارید ؟

فک کنم هوایی

بابات کارت احتیاطشو داره؟شما باید برین ارتش هوایی مرکز استانتون اونجا برین قسمت امور ایثارگران و شهدا ی جایی هست دفتر دارن و اسامی و سابقه جبهه ها هست حتی ممکنه ب دوست های باباتم احتیاجی نباشه اونجا خودشون داشته باشن سابقشو ماال بابای منو از ی دفتر دست نویس کاغذی اونجا پیدا کردن مدارک شناسایی و اگه کارت احتیاطم داره با خودتون ببرید اگ نداره فقط مدارک شناسایی از کجا پیگیری کردین شما؟

اوج ارامش من خداست
فک کنم هوایی

بابام تنها چیزی که یادشونه یه نفری به اسم حبیب که جانباز شده اما فامیلش یادش نیست ..چند سال پیش یکی از هم روستاییمون رفته پیش پسر آبشناسان و پسرشون گفتن یکی به اسم حبیب خیلی سراغ بابام و میگیره ..اما از شانس بدون نه آدرس خونه ی پسر آبشناسان دارین و نه فامیلی حبیب   

بابات کارت احتیاطشو داره؟شما باید برین ارتش هوایی مرکز استانتون اونجا برین قسمت امور ایثارگران و شهد ...

به قول خودشون بابام مدرکی ندارم که ثابت کنه حتما تو جبهه بوده و میگن تنها راهتون همینکه یکیو پیدا کنید شهادت بده.رفتیم دزفول خوزستان.باباتون جز کدوم تیپ بوده؟

بابام تنها چیزی که یادشونه یه نفری به اسم حبیب که جانباز شده اما فامیلش یادش نیست ..چند سال پیش یکی ...

خب ببین بابات اگه زمینی بوده مثلا اهواز ااینا نیرو پیاده بوده دریاییم ک رو دریان هواییم ک کمک خلبان و اینا ک تو مقرای هوایین شما به سه تا ارگان ارتش سر بزنید بگید برای گرفتن کارت نیاز ب سوابق داریم ایثارگره سالشو ازش میپرسن خودشون پیداش میکنن نیازی ب پیدا کردن همرزماشم نیست دیگه

اوج ارامش من خداست
به قول خودشون بابام مدرکی ندارم که ثابت کنه حتما تو جبهه بوده و میگن تنها راهتون همینکه یکیو پیدا کن ...

اگه بوده اون زمان تو دفترا نوشته شده باید برید ارگان مورد نظر بگید پیداش میکنن من بابام دریایی بود رفتیم ارتش دریایی گفتیم سوابقشو میخایم برای کارتش ایثارگره گفتن چ سالی گفتیم رفتن دو تا دفتر اوردن گشتن تو دوتا دفتره پیدا کردن اسمشو حتی روزایی ک اونجا بوده رو دقیق داشتن 

اوج ارامش من خداست