2777
2789
عنوان

کنکورررررری 🖤ایثارگران

| مشاهده متن کامل بحث + 391 بازدید | 63 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگ نبود هیچی 🥲شاید مثلا بهداشت ازاد شهر دور

خوبه پس 😂😂

برم دوباره کنکور بدم 

وقتی تاپیک میزنم،حق نداری حرف غیر مربوط بزنی،درخواست گزارش و دعا کنی،درخواستی داری خودت تاپیک بزن تا مورد عنایت قرار نگیری🪐                                                             اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقت نباید امیدت و از دست بدی، توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»اینو یاد بگیر که تو با توهین نمیتونی اعتقاد کسی رو عوض کنی پس احترام خودت رو نگه دار😇

بخدا تاثیر می‌ذاره من با چشای خودم دیدم 14 هزار و کرد 3500 و پزشکی قبول شد ..5 هزار و کرد 1000

عزیزم اون ۳۵۰۰ ینی ۳۵۰۰ بین مثلا ۷۰ هزار نفری که سهمیه ایثار دارن. ینی اگه یه رشته ای ۱۰۰ نفر میخاد ، ۵ نفرش مال ایثارگران ۵ درصدن. من تمام این مراحل رو گذروندم و تا رتبه اصلی خودت خوب نباشه هیچی نمیشه.  بچسپ ب درست 

اره از اینجا ک گفتم پیگیرش بشید پیداش میکنن 

اونا اول میان مدارک و میبینن میگن اینا اصلا به درد نمیخورن همین و بر میگردیم خونه😐 الان بنظرتون اگه اینجوری گفتن چی بگیم ؟

اونا اول میان مدارک و میبینن میگن اینا اصلا به درد نمیخورن همین و بر میگردیم خونه😐 الان بنظرتون اگه ...

ن تو خود ارتش ک برید بگید فلان سال بوده و مدارک پدر شناسنامه و کارت ملیم باشه میگردن پیداش میکنن ولی خود ارتش هوایی بیناد شهید و امورایثارگران قادر ب پیدا کردنش نیست

اوج ارامش من خداست
عزیزم اون ۳۵۰۰ ینی ۳۵۰۰ بین مثلا ۷۰ هزار نفری که سهمیه ایثار دارن. ینی اگه یه رشته ای ۱۰۰ نفر میخاد ...

خودتون و دارید گول میزنید 3500 یعنی 3500 دیگه براش فرقی ندارن بچه سهمیه ای باشه یا عادی .. 

اونا اول میان مدارک و میبینن میگن اینا اصلا به درد نمیخورن همین و بر میگردیم خونه😐 الان بنظرتون اگه ...

بگید اگه میشه دفتر ایثارگرای اون سال رو چک ‌کنید چک میکنن اسمش هست حتما

اوج ارامش من خداست
خودتون و دارید گول میزنید 3500 یعنی 3500 دیگه براش فرقی ندارن بچه سهمیه ای باشه یا عادی ..  

😐😐😐😐هرکار دوس داری بکن ولی اونیک هداره خودشو گول میزنه تویی. یکم اطلاعاتت رو ببر بالا ب دردت میخوره

ی سرچ ساده لازمه،  البته اگه بخای بفهمی واقعا 

😐😐😐😐هرکار دوس داری بکن ولی اونیک هداره خودشو گول میزنه تویی. یکم اطلاعاتت رو ببر بالا ب دردت میخ ...

من بر اساس کارنامه های که امسال دیدم حرف میزنم شما بر اساس سالهای قبل