2777
2789

اول خودم 😁 

حدود ۵ سال پیش یادمه قشنگ من داشتم جارو برقی میکشیدم و توی گوشم هدفون بود و آهنگ پخش می‌شد  (همیشه از صدای جاروبرقی بدم می اومد و حتی الان هم هدفون این چیزا میذارم و با یه آهن خفن جارو میکشم ) 

بعد مامانم رفت جارو رو از برق کشید و من کلا متوجه نشدم که جارو خاموشه و همچنان داشتم جارو میکشیدم از اون ور مامانم ازم فیلم گرفت واسه خاله ام فرستاد که چی خود شیرینی کنه 😐😐 یعنی چی اخه 

الان یادش افتادم و اصلا یهو اون همه ناراحتی که اون موقع داشتم دوباره همون قدر ناراحت شدم

😂😂

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده.                     بار کج به مقصد رسید… دل به دل راه نداشت… اتفاقا پول هم خوشبختی آورد…. این است دنیای ما:)                       goftino.com/c/BVamgS      پیام بده😐                 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وای🤣🤣🤣🤣

☆پیکرتراش پیرم و با تیشۀ خیال یک شب تو را ز مرمر شعر آفریده‌ام□° 🤍 «اللهم ارح کل قلب لایعلم بوجعها الا انت.» خداوندا آرام کن قلبی را که جز تو کسی به دردش آگاه نیست.✨بعضی از تاپیک‌ها واسه خودم نیست دوستان کارآگاه نشید لطفا

هم عروسم زنگ میزنه میگه بیا پارک وقتی میرم دوتاگردو میاره برای بچهاش برای بچهای من نمیاره بچهای منم ایقد گریه میکنن بهونه گردو میگیرن اونجا

همسرم کاش دوباره بودی کاش دوباره نفس میکشیدی کاش بزرگ شدن سه تا پسرت را میدیدی زندگی بی تو خیلی سخت میگذره اللهم صلعلی محمد و آل محمد💔
هم عروسم زنگ میزنه میگه بیا پارک وقتی میرم دوتاگردو میاره برای بچهاش برای بچهای من نمیاره بچهای منم ...

بیچاره شدی 

حالا تا اخر تاپیک فقط تو رو ریپ میزنن هم عروس کیه؟ حتی اونایی که همشهریت هستن.

موضوع تاپیک هم برفنا میره

جدیدا تو نی نی سایت مد شده وقتی میخوان یکی رو نصیحت کنن اولش مینویسن " ببین عزیزم من مسلمان نیستم و دین شما رو قبول ندارم ولی بنظرم فلان و بهمان و ........ " خب وقتی از پاسخ طرف اونقدر میترسی که خودتو کافر نشون میدی بهتره فاز نصیحت هم نگیری ... چه کاریه آخه ... البته جدیدا گفتن این جملات رو کلاس میدونن و شایدم توجیهی برای کارهای غیرشرعی. (دین هیچ ربطی به آخوند جماعت نداره) ///// یه چیز دیگه هم بگم و عذرخواهی کنم از شما عزیزان، من زیاد اهل خوندن اعلانات نیستم . از اون زنگوله بالای صفحه خوشم نمیاد . بنابراین اگه جوابی ندادم ناراحت نشید ... بطور اتفاقی اگه بین کامنتها ریپلای شما رو دیدم باکمال میل جواب میدم ///// اونقدر دلم برای جوانان ساده و بی پناه هموطنم میسوزه که همیشه و همه جا یک دعا ورد زبونم هست و اونم عاقبت بخیری پسران و دختران سرزمینم هست .

من موهام تا کمرم بود بعد ابجیم گیر داد بریم پایین موهات رو صاف کنیم سه سانت یا پنج سانت کوتاه کنه منم گفتم سه سانت اوکیه ..رفته با آرایشگر صحبت کرده گفت وقت گرفتم برات بهش گفتم صاف کردن پایین مو ..منو برد نشستم گفت فقط کوتاهی گفتم بله ..نشستم گوشی دستم بود سرم پایین قیچی که زد چندثانیه بعد  از تو آینه دیدم واااای خدای من ،تا کتفم کوتاه کرد ،سروصدا کردم آرایشگر گفت خودتون زنگ زدین من سرخود کوتاه نکردم که ،واااای حالم دیدنی بود خواهرمم از پشت سرم همش میگفت مو رشد می‌کنه ،سرت سبک‌تر میشه ،حموم میری دوساعت طول می‌کشه ،بغض کرده بودم گفتم مگه تو میشوری؟خلاصه کاریه که شده بود ،البته الان موهام تا زیر باسنمه و دیگه باهاش آرایشگاه نرفتم ،درس عبرت شد برام

خدایا جوری دستمو بگیر و بلندم کن که همه انگشت به دهن بمونن...(عدو شود سبب خیر ، اگر خدا خواهد)🤌🫡،(۲۹بهمن خبر بارداریمو شنیدم،خدایا ممنونم ازت،تو دلیمو حفظ کن و کمکم کن صحیح و سالم بغلش بگیرم)،از دوستانی که درخواست دوستی میدن معذرت می‌خوام نمیتونم قبول کنم....(خدایااااا شکرررررررت بابت پسر نازی که بهم دادی،خدایا ممنونم ازت ،امام حسین نوکرتم♥️)
بیچاره شدی  حالا تا اخر تاپیک فقط تو رو ریپ میزنن هم عروس کیه؟ حتی اونایی که همشهریت هستن. مو ...

😂😂😂😂والا منم تو ذهنم میاد هم عروس کیه تا خوندم برام سوال شد خو

خدایا جوری دستمو بگیر و بلندم کن که همه انگشت به دهن بمونن...(عدو شود سبب خیر ، اگر خدا خواهد)🤌🫡،(۲۹بهمن خبر بارداریمو شنیدم،خدایا ممنونم ازت،تو دلیمو حفظ کن و کمکم کن صحیح و سالم بغلش بگیرم)،از دوستانی که درخواست دوستی میدن معذرت می‌خوام نمیتونم قبول کنم....(خدایااااا شکرررررررت بابت پسر نازی که بهم دادی،خدایا ممنونم ازت ،امام حسین نوکرتم♥️)

خواهرم سوال میپرسه درمورد یه موضوعی بعد میایی جواب بدی گوش نمیده. اخرش میگه چی گفتی ؟ دوباره از اول میگی بعد وسطش بلند میشه میره اشپزخونه بعد میاد سوال میپرسه دوباره میگی وسط حرفت با یکی حرف میزنه و ............ بستگی به توانت داره که کِی جونت دربیاد و قضیه فیصله پیدا کنه 

جدیدا تو نی نی سایت مد شده وقتی میخوان یکی رو نصیحت کنن اولش مینویسن " ببین عزیزم من مسلمان نیستم و دین شما رو قبول ندارم ولی بنظرم فلان و بهمان و ........ " خب وقتی از پاسخ طرف اونقدر میترسی که خودتو کافر نشون میدی بهتره فاز نصیحت هم نگیری ... چه کاریه آخه ... البته جدیدا گفتن این جملات رو کلاس میدونن و شایدم توجیهی برای کارهای غیرشرعی. (دین هیچ ربطی به آخوند جماعت نداره) ///// یه چیز دیگه هم بگم و عذرخواهی کنم از شما عزیزان، من زیاد اهل خوندن اعلانات نیستم . از اون زنگوله بالای صفحه خوشم نمیاد . بنابراین اگه جوابی ندادم ناراحت نشید ... بطور اتفاقی اگه بین کامنتها ریپلای شما رو دیدم باکمال میل جواب میدم ///// اونقدر دلم برای جوانان ساده و بی پناه هموطنم میسوزه که همیشه و همه جا یک دعا ورد زبونم هست و اونم عاقبت بخیری پسران و دختران سرزمینم هست .
😂😂😂😂والا منم تو ذهنم میاد هم عروس کیه تا خوندم برام سوال شد خو

جاری 

حالا باش هرکی پرسید بهش بگو 😂😂

باهاش یه دعوای حسابی نکردی ؟  خودم رو جات گذاشتم خیلی ناراحت شدم

چون فقط همین خواهر مونده برام از خانواده م ،نه 

هی تو دلم میگفتم ،با خودم تکرار میکردم یه مو ارزش نداره با خواهر بزرگم دعوا کنم و سروصدا کنم ،ولی خیلی گریه کردم .دلم واقعا شکست ،بهش اعتماد کرده بودم .

جاری  حالا باش هرکی پرسید بهش بگو 😂😂

😂😂😂😂چشم