2777
2789

بچه ها ما امروز یکم زودتر اومدیم خونه. تو کل راهم با تلفن حرف زد نشد صحبت کنیم. دیگه رسیدیم خونه منم بدو بدو رفتم یه دمنوش گذاشتم جهت آرامش اعصاب😑😁 بعد دیدم اصلا نمیاد صحبت کنیم. خودم رفتم پرسیدم نمیخوای چیزی بگی؟ 

دیگه سر صحبت باز شد. گفت به نظرت زیادی تند نرفتی؟؛منم از حرص و ترس یهو زدم زیر گریه. گریه هاااا😑 هق هقم بند نمیومد. دیگه یکم صبر کرد اروم شدم بهش گفتم دختره رو مخم بود بی ادب بود. کلی هم سوتی داده بود تو کاراش . بعدشم بهش گفتم تو اصلا حواست نیست که تا الان نفهمیدی پرسنلت چقدر سوتی دادن و فلان کلی هم منت گذاشتم😂

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اونم گفت میدونم و خوبه که تو حواست هست ولی چرا قبلش با من هماهنگ نکردی گفت اصلا انتظار این حجم از عصبانیت رو نداشتم ازت. اگه مشکلی بود به خودم می گفتی حلش میکردم. نباید این شکلی عصبی میشدی و ... منم گفتم دست خودم نبود میخواستم فقط بهش تذکر بدم ولی انقدر بی ادب و پررو بود که عصبیم کرد منم اخراجش کردم. دیگه هم کسی رو خواستی استخدام کنی خودم میخوام ببینمش. دیگه خندش گرفت از این حجم از رییس بازی و چیزی نگفت. واقعاااا شانس اوردم که به خیر گذشت. کلا مدل همسرم اینطوریه که عصبانی نمیشه نمیشه ولی اگه بشه خیلی بد میشه. دیگه منم دیدم فرصت مناسب بهش گفتم از ظاهر دختره ام خوشم نمیومد و مناسب داروخانه نبود. من کاری به حجابش ندارم ولی لنز یخی و آرایش خلیجی و ... واقعا جاش تو داروخانه نیست. اونم تایید کرد گفت اره روز اولی که واسه مصاحبه اومد این شکلی نیومد و دیکه بعدش روم نشد سر ظاهر بهش تذکر بدم

در کل اتفاق بدی نیفتاد خداروشکر و تموم شد رفت پی کارش. خیلی استرس داشتم عصبانی باشه ولی نبود. خودمم ...

خداروشکر .اسی خوشحالم برات 😁

دوست‌نی‌نی‌سایتی‌من❤️ممنون‌از اینکه‌تو‌تاپیکام‌شرکت‌میکنی‌اگ‌گاهی‌پستت‌رو جواب ندادم بدون‌یا‌ندیدم‌یا‌واقعا‌در جوابش‌حرفی برای گفتن نداشتم...خلاصه که ب مهربونی خودت ببخش 😘.                 کمی دورتر از خودم می ایستم ب تماشای کسی ک جای من زندگی میکند...چ بی رحمانه تنهاست و چه به ناچار قوی 🖤
اره دیگه گذشت خداروشکر

اینم بگم .اگ تو خونه هم خدای نکرده چیزی پیش میومد همین گ اونجا شوهرت هواتو داشته و روحرفت حرف نزده کلی باعث خوشحالیع و احترام همسرت نسبت ب تو رو نشون میده .

همیشه پایدار باشید ❤️

دوست‌نی‌نی‌سایتی‌من❤️ممنون‌از اینکه‌تو‌تاپیکام‌شرکت‌میکنی‌اگ‌گاهی‌پستت‌رو جواب ندادم بدون‌یا‌ندیدم‌یا‌واقعا‌در جوابش‌حرفی برای گفتن نداشتم...خلاصه که ب مهربونی خودت ببخش 😘.                 کمی دورتر از خودم می ایستم ب تماشای کسی ک جای من زندگی میکند...چ بی رحمانه تنهاست و چه به ناچار قوی 🖤
اینم بگم .اگ تو خونه هم خدای نکرده چیزی پیش میومد همین گ اونجا شوهرت هواتو داشته و روحرفت حرف نزده ک ...

اره کلا مدلشه میگه هر بحثی باشه تو خونه میکنیم خوشم نمیاد کسی بفهمه مشکلاتمونو

اره کلا مدلشه میگه هر بحثی باشه تو خونه میکنیم خوشم نمیاد کسی بفهمه مشکلاتمونو

تحسینشون میکنم .البته خانوم خوبی ک داشته باشی همینه 😁