2777
2789
عنوان

دوست پسرم با دوستم بهم خیانت کرد

496 بازدید | 25 پست

این مسئله واسه ۶ ماه پیشه منو دختره تو یه مدرسه ایم

من خیلی باهاش لجم ولی اون ن امروز بهش یه فوش بد دادم قبلا خودش الکی گفته بود رلت از من خوشش میاد که ما جدا شیم و شدیم با اینکه قبلا خودش اومد معذرت خواهی کرد ازم امروز رفت دوستاش و جمع کرد و گفت که من بهش تحمت میزنم و دارم دروغ میگم منم تا مرز اخراج شدن از مدرسه رفتم حالا فردا ام میبینمش

چجوری رفتار کنم باهاش؟

بهم میگه ثابت کن که راست میگی

دلم میخواد بزنم بکشمش حتی اگه ممکنه از مدرسه ام اخراج شم 

چندم هستید؟😐

رویای مرگ شاید بهانه ایست برای تحمل کابوسی به نام زندگی .......                                                               اگه توی یه کشوری درآمدِ یه آرایشگر بیشتر از یه معلمِ به این معنی نیست که پول تو درس خوندن نیست ،،،، به این معنی هست که مردم از قیافه ی زشتشون بیشتر خجالت میکشن تا مغز خالیشون ......                                                       ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،،،، اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو می‌زنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن سلطان ، اگه دوسمون داری           زیاد ناز نکن ......                                                                      💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بشین سرجات بابا بخاطر پسر مردم دعوا نکن

دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است 

یادم به کلیپه افتاددوتا دختر سر یک پسر تو پارک دعواشون شد 

بعد پسره با خنده گفت تا شما گیس هم میکشین من برم سراغ دوست اونیکیتون گازش گرفت رفت دوتا دختر  افتادن دنبالش

وقتی همسرم روبروم نشسته و در مورد مسائل مهم زندگی باهام صحبت می‌کنه در سکوت کامل عمیقأ خیره به چهرش میشم و توی قلبم  اونو تحسین میکنم که چطور با وجود اینکه صورتشو با پودر لباسشویی و مایع ظرفشویی می‌شوره پوستش اینقدر صاف و شفاف و یک دسته واقعاً چرا ؟؟؟👿
هفتم فقط چیزی نگو که سنت کمه و اینا خونوادم در جریانن

نه خب به من چه ولی وقتی تو سن کم وارد این بازیا میشید تهش همینه دیگه

رویای مرگ شاید بهانه ایست برای تحمل کابوسی به نام زندگی .......                                                               اگه توی یه کشوری درآمدِ یه آرایشگر بیشتر از یه معلمِ به این معنی نیست که پول تو درس خوندن نیست ،،،، به این معنی هست که مردم از قیافه ی زشتشون بیشتر خجالت میکشن تا مغز خالیشون ......                                                       ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،،،، اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو می‌زنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن سلطان ، اگه دوسمون داری           زیاد ناز نکن ......                                                                      💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫
کلاس چهارم

سه سال بیشتره فقط 😂

هفتم فقط چیزی نگو که سنت کمه و اینا خونوادم در جریانن

دستشون درد نکنه لوح تقدیر باید بگیرن 

آدم بچش تو جوب هم پیدا کنه تو این سن موافق چنین روابطی نباید باشه 

وقتی همسرم روبروم نشسته و در مورد مسائل مهم زندگی باهام صحبت می‌کنه در سکوت کامل عمیقأ خیره به چهرش میشم و توی قلبم  اونو تحسین میکنم که چطور با وجود اینکه صورتشو با پودر لباسشویی و مایع ظرفشویی می‌شوره پوستش اینقدر صاف و شفاف و یک دسته واقعاً چرا ؟؟؟👿

بخاطر پسر دعوا نکن،اون دوستت فقط مقصر نیست که اون پسره ام مقصره که دوست شه،جات بودم ریلکس برخورد میکرد تا بفهمه برام مهم نیست اون پسر،چون یروزم ب دوستت خیانت میکنه