2777
2789

حدود شش سال قبل من نامزد بودم و خونه مامانم بودم پدرم از حج اومده بود و تمامه همشهری ها و فامیل خیلی خیلی دور میومدن خونمون برای چشم روشنی پدرم 

ما خونمون ویلایی بود و من تو خونه تنها بودم داشتم چایی اماده میکردم برای مهمون ها منتظر مهمونی بودیم که نمیشناختم (حدودا یه پسر ۱۹ نهایت ۲۰ ساله بی اجازه و بی خبر سرش رو انداخته بود اومد بود خونمون )و رو مبل کنار در ورودی نشسته بود من از حیاط پشتی یه بیلچه برداشتم زدم تو سر پسرهه و گفتم از خونمون برو بیرون تو کیی هستی بی اجازه وارد شدی الان به بابام میگم 😐🤦‍♀️که یهویی فامیل دورمون اومد و گفت این داداشمه و...... فامیل در اومد و معذرت خواهی کردم بهش گفتم پسر مگه تو زبون نداری نمیگی مهمونی 😐🤦‍♀️اونم فقط سرش رو انداخته بود پایین حرف نمیزد 

در حال پذیرایی بودم برای سری دوم میخواستم چایی ببرم حدود ده دقیقه واستاده بودم چایی برداره بر نمیداشت گفتم آقا فلانی چایی نمیخواید ؟؟؟(جواب نمیداد)از داداش که فامیل دورمون بود پرسیدم این بنده خدا مشکلی داره چرا حرف نمیرنه؟؟؟

داداشش میخندید و میگفت خجالت میکشه و..‌.. منم دیگه کلا بی خیال شدم و پذیرایی میکردم بر میداشت بر نمیداشت صبر نمیکردم و میرفتم😐🤦‍♀️جریان تموم شد رفت تا الان بعد هفت سال مامان پسره به مامانم همین امروز زنگ زدهه از من برای همون آقای خجالتی خاستگاری کرده 

انقدر خندیدیم 🤣🤣🤣مرتیکه چقدر به امید من کار کرده و پول جم کردهه بیاد بامن ازدواج کنه نمیدونسته که نامزد داشتم و الانم متاهلم و دوتا بچه دارم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

😂😂😂😂😂

همونطور که از اسم کاربریم مشخصه اسمم هستی هست😁 (اسممو خیلی دوست دارم بابام انتخابش کرده) یک دختر مجردم مشغول تحصیل و تلاش برای اینده 😁 یک گل دیفن باخیا دارم ک خیلی دوستشدارم😉 اپدیت جدید گلم تبدیل به یک درخت شده با حدودا ۳۰ ۳۲ تا برگ ولی واگذارش میکنم به علت مهاجرت به خالم )  برای همگی یک زندگی سرشار از حس خوب و سلامتی و خوشی ارزو میکنم شمام اگر امضامو خوندین یک ارزوی قشنگ برام بکنید اگر تونستید به خودمم بگید چه ارزویی کردید😁 جدیدا مامان بزرگمو از دست دادم  زن خوبی بود اگر امضامو خوندین براش یک صلواتی چیزی بفرستین اگر فرستادین بگید منم برای رفتگانتون صلواتی چیزی بفرستم🤍

جالب بود 😄

❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛  پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم

من اون موقعه نامزد عقدی بودم زیادم خجالت سرم نمیشد آخه چرا انقدر به اون بیچاره گیر میدادی بنده خدا خوشش اومده بود🤣🤣🤣

بهش میگفتم زبون نداره لاله 😐چرا خوشش اومده

آخی الهی  ولی از آدمای خجالتی اصلا خوشم نمیاد  به خاطر همین رفتاراشون

من اصلا بنده خدا رو ادم حساب نمیکردم 

اصلا نمیشناختم اون فقط یکبار منو دیده بود برام خیلی جالب اومد😐🤦‍♀️

من اصلا بنده خدا رو ادم حساب نمیکردم  اصلا نمیشناختم اون فقط یکبار منو دیده بود برام خیلی جالب ...

از خصوصیات خجالتیا هم اینه که روابط اجتماعیشون خیلی ضعیفه که خیلی رو مخه

با احترام درخواست دوستی نمی‌پذیرم