2777
2789
عنوان

یعنی همه پسرا یادشونه شش قبل کیی براشون چایی برده ؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 326 بازدید | 32 پست
آخی الهی  ولی از آدمای خجالتی اصلا خوشم نمیاد  به خاطر همین رفتاراشون

ما یه همچین پسری توی همسایه داشتیم، اینقدر یکی از دخترای همسایه سر به سرش میزاشت که اگه بگم چه کارایی میکرد تا یه هفته میخندی  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ما یه همچین پسری توی همسایه داشتیم، اینقدر یکی از دخترای همسایه سر به سرش میزاشت که اگه بگم چه کارای ...

اون بیچاره اسکول هم بود

با احترام درخواست دوستی نمی‌پذیرم   
نه 😂😂😂😂😂 بگو

پسره بزرگ شده سوئد بود واسه همین با اینکه ۲۵ سالش بود هنوز ختنه نشده بود   ، برا همین یه مهمونی دورهمی دخترونه گرفت و غیر از من شش تا از دوستای صمیمیش که همه دختر بودن هم دعوت کرد، اون پسره رو هم دعوت کرده بود، یکی از دوستاش که اومده بود پزشک بود، بهش میگفت خانم دکتر الناز، اون خانم دکتره پسره رو ختنه کرد  حالا فکر کن پسره تا آخرین لحظه اطلاعی از ماجرا نداشت  

وقتی پسره فهمید که قراره ختنش کنیم از خجالت آب شده بود     می خواست فرار کنه ولی دست و پاه ...

😂😂😂😂 وای بعدش چی شد 😂😂😂😂

با احترام درخواست دوستی نمی‌پذیرم   
😂😂😂😂 وای بعدش چی شد 😂😂😂😂

خب پسره باورش نمیشد که به همین سادگی قراره دو.دو.لش بریده بشه   واسه همین خیلی دست و پا زد و تلاش کرد که نخوابونیمش روی تخت ولی خب زورش به ما نمی رسید، دو نفر دستانش رو گرفتن و دو نفر هم پاهاش رو گرفتن