2777
2789
ممنون عزیزم. البته الان زمان کم هست برای دوسه تا کتاب خوندن از هر مبحث. کتاب های جامع گرفتم حوزه ع ...

چه کتاب هایی گرفتی از کجا گرفتی میتونی برام بفرستی اگه پی دی اف داری؟

منم دارم میخونم. میشه یکم کمکم کنی؟ ک برنامه تو چطور میریختی؟ ک بهش پابند می موندی؟ خواب ت چطوربود؟& ...

خودت باید با توجه به خواب و برنامه های خانوادگیت برنامه ریزی کنی، من کم خوابم  شبا درس می خوندم گاهی تو شبانه روز فقط 4 ساعت می خوابیدم ، و اون چند وقتی  که برای آزمون می خوندم روزانه دو فنجان قهوه می خوردم.

از منابعی که برام آسونتر بود شروع به خوندن کردم و سختا رو گذاشتم آخر که دیرتر فراموش کنم. و هر چی می خوندم خلاصه می کردم و چند روز مونده به آزمون خلاصه ها رو دوباره خوندم

گر نگهدار من آنست که من میدانم.... 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آزمون اموزگاری اسونه به نظرتون ؟؟  امسال میخام ثبت نام کنم  بعد نمیدونید که در سال چق ...

فقط سه روز استعلاجی

معلم‌مرخصی نداره

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            

معلم ریاضی نهم اینجا هست؟

سلام علیم. خوبی قشنگم ۱۱. روز ازت. هیچ خبری. ندارم عیب نداره فقط بگو. دلت برام تنگ نشده آخه میدونی چیه من خیلی دلم برای صدات چشای قشنگت تنگ شده بازم عیب نداره. علی جونم. میگما کیمیا شبا خوابش نمی‌بره. توهم خوابت نمیبره نه ؟ راستی. نقاشیتو کشیدم سایز بزرگ قاب کردم تو اتاقم قرار بود بیای نظر بدی ایراد بگیری. بیا بازم با لحن شیطنت امیزت بگو من بد کشیدم تهش بیا بغلم کن
بله آزمون استخدامی

بعد ۵ سال تغییر خاصی بجود میاد تو حقوق؟

مادر از مرگ نمیترسد...تنها نگرانی یک مادر این است که فرزندش را در دنیایی تنها بگذارد که هیچکس مانند او دوستش نخواهد داشت.

۲۲سال سابقه 

مدرسه دولتی 

یازده و سیصد دریافتی 

مقطع دبیرستان

کائنات وجودی واحد است همه چیز و همه کس با نخی نا مرئی به هم بسته اند .مبادا آه  کسی را برآوری، مبادا دیگری را به خصوص اگر از تو ضعیف تر باشد بیازاری .فراموش نکن اندوه آدمی تنها در آن سوی دنیا ممکن است همه انسان ها را اندوهگین کند و شادمانی یک نفر ممکن است همه را شادمان کند.
خودت باید با توجه به خواب و برنامه های خانوادگیت برنامه ریزی کنی، من کم خوابم  شبا درس می خوندم ...

مرسی عزیزم♡ لطف کردی ♡

یارب نظرتوبرنگردد///خدایا به خداوندی خودت قسم بریدم دیگه مارو ازاین کابوس نجات بده توراجان ابوالفضل (ع) مارو ازاینجانجات بده برگردون شهرخودمون😭😭😭😭😭😭😭😭توروخدا دعام کنیدانتقالیم جور شه♡ خون میچکد از دیده در این کنج صبوری؛این صبر که من میکنم افشردن جان است🩹💔خدایامیشه بغلم کنی؟؟؟؟؟ خستممم کمکم کن... یاکاشف الکرب عن وجه الحسین اکشف کربی بحق اخیک الحسین(ع)😭مجنون حسینم ★مدیون ابوالفضل♥حقا که ابوالفضل العباس باب الحوائج♥صبح غلام عباسی شب غلامو شاه میکنه♥ ★★★زهرا نگاه میکنه کی عباس روصدامیکنه؟ حاجتش رو به حرمت عباس روا میکنه♥صل الله علیک یافاطمه(س)   یاالله یا رَحمنُ یا رحیمُ یا مُقَلِّبَ القُلُوبِ ثبِّت قَلبِی عَلی دِینکَ♥الهی یا فاطر بحق حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها عجل لولیک الفرج  السلام علیک یا علی بن موسی الرضا(ع) امام رضای رئوف و مهربون♥خدایاشکرت♥