2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بله بعد از قبولی سه برابری رفتیم برای مصاحبه و بعد از قبولی در مصاحبه گزینش و معاینات پزشکی 

سلام عزیزم من هم دارم برای آزمون‌میخونم.

شما چه‌منابعی مطالعه کردید؟ همون سال اول قبول شدین؟

چه‌کتاب هایی خوندین؟ چون منابع عمومی و اختصاصی مشترکه و فقط تخصصی فرق میکنن باهم.

من رشتم معماریه میخام برای معلمی شرکت کنم تازه شروع‌کردم و سال اوله که میخام شرکت کنم. ممنون میشم راهنمایی کنید

من  گفتم 8 سال غیر انتفاعی درس دادم؟ من دو سال غیر انتفاعی ابتدایی بودم و یک نصفه سال هم جای یک ...

نمیدونم گلم تو یه پستی گفتین ۱۰ سال سابقه کاردارین. اگ اشتباه نکنم. ..موفق باشی عزیزم راستی نگفتی مجرد بودی  ک ۱۲ ساعت میخوندی؟ در روز؟ چی باعث میشد انگیزه ت قوی بشه؟ و وقتیم ک انگیزه ت کم میشد چیکارمیکردی؟

یارب نظرتوبرنگردد///خدایا به خداوندی خودت قسم بریدم دیگه مارو ازاین کابوس نجات بده توراجان ابوالفضل (ع) مارو ازاینجانجات بده برگردون شهرخودمون😭😭😭😭😭😭😭😭توروخدا دعام کنیدانتقالیم جور شه♡ خون میچکد از دیده در این کنج صبوری؛این صبر که من میکنم افشردن جان است🩹💔خدایامیشه بغلم کنی؟؟؟؟؟ خستممم کمکم کن... یاکاشف الکرب عن وجه الحسین اکشف کربی بحق اخیک الحسین(ع)😭مجنون حسینم ★مدیون ابوالفضل♥حقا که ابوالفضل العباس باب الحوائج♥صبح غلام عباسی شب غلامو شاه میکنه♥ ★★★زهرا نگاه میکنه کی عباس روصدامیکنه؟ حاجتش رو به حرمت عباس روا میکنه♥صل الله علیک یافاطمه(س)   یاالله یا رَحمنُ یا رحیمُ یا مُقَلِّبَ القُلُوبِ ثبِّت قَلبِی عَلی دِینکَ♥الهی یا فاطر بحق حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها عجل لولیک الفرج  السلام علیک یا علی بن موسی الرضا(ع) امام رضای رئوف و مهربون♥خدایاشکرت♥

عه جدی میشه یعنی ؟ پس باید همت کنم و بخونم بیزحمت منابعش رو اگه میدونی بهم بگو

عزیزم منابع هر رشته ای فرق داره باید سرچ کنی راجبش. ولی عمومیا و اختصاصیا مشترکن.تاریخ فرهنگ/تعلیم تربیت/معارف/دانش سیاسی/هوش/اسنادبالادستی/روانشناسی تربیتی/سنجش پیشرفت تحصیلی/

یارب نظرتوبرنگردد///خدایا به خداوندی خودت قسم بریدم دیگه مارو ازاین کابوس نجات بده توراجان ابوالفضل (ع) مارو ازاینجانجات بده برگردون شهرخودمون😭😭😭😭😭😭😭😭توروخدا دعام کنیدانتقالیم جور شه♡ خون میچکد از دیده در این کنج صبوری؛این صبر که من میکنم افشردن جان است🩹💔خدایامیشه بغلم کنی؟؟؟؟؟ خستممم کمکم کن... یاکاشف الکرب عن وجه الحسین اکشف کربی بحق اخیک الحسین(ع)😭مجنون حسینم ★مدیون ابوالفضل♥حقا که ابوالفضل العباس باب الحوائج♥صبح غلام عباسی شب غلامو شاه میکنه♥ ★★★زهرا نگاه میکنه کی عباس روصدامیکنه؟ حاجتش رو به حرمت عباس روا میکنه♥صل الله علیک یافاطمه(س)   یاالله یا رَحمنُ یا رحیمُ یا مُقَلِّبَ القُلُوبِ ثبِّت قَلبِی عَلی دِینکَ♥الهی یا فاطر بحق حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها عجل لولیک الفرج  السلام علیک یا علی بن موسی الرضا(ع) امام رضای رئوف و مهربون♥خدایاشکرت♥

سلام عزیزم من هم دارم برای آزمون‌میخونم.  شما چه‌منابعی مطالعه کردید؟ همون سال اول قبول شدین؟ ...

بله سال اول قبول شدم، برای ما دو تا حوزه بود تخصصی و عمومی، تو کانالهای مجازی بگردید اسم منابع هست، از هر حوزه حداقل دو سه کتاب بخون

گر نگهدار من آنست که من میدانم.... 
نمیدونم گلم تو یه پستی گفتین ۱۰ سال سابقه کاردارین. اگ اشتباه نکنم. ..موفق باشی عزیزم راستی نگفتی مج ...

متاهل هستم، اگر هدف و برنامه داشته باشی، بی انگیزه نمیشی،  البته همسرم خیلی کمکم کرد

متاهل هستم، اگر هدف و برنامه داشته باشی، بی انگیزه نمیشی،  البته همسرم خیلی کمکم کرد

برنامه خودت ریختی؟ شوهرت چطوری کمکت بود؟ 

بله سال اول قبول شدم، برای ما دو تا حوزه بود تخصصی و عمومی، تو کانالهای مجازی بگردید اسم منابع هست، ...

ممنون عزیزم.

البته الان زمان کم هست برای دوسه تا کتاب خوندن از هر مبحث.

کتاب های جامع گرفتم حوزه عمومی و تخصصی بصورت خلاصه و تست هستن.

اینارو مطالعه میکنم فعلا.

سال اولم هست.و نمیدونستم که زودتر باید شروع کنم

درسته👌 ببخشید الان آزمون گفتن اسفند هست واسه معلمی. واسه دبیری هم تابستون. شما چندماه مطالعه کردی ...

بین دو تا سه ماه، تعداد روزهاش رو دقیق یادم نیست، الان تا وقت دارید بخونید، احتمال داره آزمون بیوفته بعد عید و زمانتون بیشتر باشه

بله خودم ریختم، اون مدت بیشتر غذا حاضری خوردیم، جارو و تمیز کاری هم بیشتر همسرم انجام میداد

منم دارم میخونم. میشه یکم کمکم کنی؟ ک برنامه تو چطور میریختی؟ ک بهش پابند می موندی؟ خواب ت چطوربود؟