2777
2789
عنوان

حالم بد است خیلی

91 بازدید | 10 پست

دستام داره میلرزه اینو مینویسم پدر فلجم که سی سال مادرم تر و خشکش کرد به پسر عموم وکالت داد برا فروش خونه و پس فردا قراره خونه رو بفروشن مارو بندازن بیرون و اواره بشیم و پدرم رو ببرن روستای زاد گاهش 

ما دوتا دختریم خواهرم ازدواج کرده و شوهرش گند ترین ادمه و قمار بازه خواهرم حالا بدستور شوهرش هیچ دلداری کمکی به من مادرم نکرد 

و فک میکنه باید تن به تحقیر شوهرش بده تا طلاقش نده حالا چرا چونکه ازش امضا برا بخشش مهریه اش گرفتن وام ازدواجش هم داد شوهرش جا ضرر کرد قمارش که ۳۰۰ میلیون از دست داده 

و مادرم که میبینه من زجه میزنم هیچ دلداری بهم نداد فقط تو فکر خودش هست 

عملا من بی کس و کار تو یه خونواده داغونم 

دوس دارم خودکشی کنم راحت بشم من خیلی نامردی دیدم ادم تو خونوادش این بلا سرش بیاد؟😔

۶ کیلو وزن کم کردم تو این یکماه سخت

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم ان شاءالله مشکلت حل بشه خدای تو هم بزرگه غصه نخور

دوست عزیزم ممنون میشم تو تاپیک های غمگین من پست نذارید چون جوابی ندارم که بدم شرمنده♥ امیدوارم همیشه شاد باشید🌹
چرا پدرت این کارو کرده

۲۰ سال تریاکی بود بعد هم که سکته معزی و عمل قلب باز کرد ترامادول میخورد دیونه شده میگه میخوام قبل مرگم ببینم همتون بدبخت شدین بعد با ارامش بمیرم 😔 بدترش اینجاست که تا سالم بود کتکمون میزد و ازارمون میداد تقصیر مادرمه میتونست درخواست طلاق بده گفت چون دیگه مریضه باید نگهش دارم حالا دستمزد مادرم رو اینجوری دادن 

۲۰ سال تریاکی بود بعد هم که سکته معزی و عمل قلب باز کرد ترامادول میخورد دیونه شده میگه میخوام قبل مر ...

خدا بهتون آرامش بده عزیزم 

اگر بودنمان مرزهای زندگی کسی را وسعت داده،می ارزیم وگرنه که هیچ...