2777
2789
عنوان

عمل لوزه سوم بچه ها

| مشاهده متن کامل بحث + 1758 بازدید | 35 پست
یکی از پسرام وقت گرفتم برای لوزهاش عمل بشه . ولی اون یکی پسرم مشکوکم که لوزه سوم داره . بدبختی فرد ...

من چند تا دکتر بردم و چند ماه طول کشید تا راضی به عمل شدم یعنی راضی که نه،ناچار شدم بپذیرم

من صبر میکنم،خدا برام جبران میکنه
اون سیستم ایمنیش هم هست.تا میتونی سیر بده بخوره و یه غذای محلی هست به اسم کشکینه خیلیییی مقوی با سیر ...

آره اونم هست ایمونس میدادم ولی باز باید شروع کنم بدم بهش ..

ممنون باشه

خدایا یکاری کن مجبور بشم به همه شیرینی بدم 🙃😆.      ولی بهترین دستاورد من امسال نزدیک به تو شدن بودن یارب⁦🌱🤍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من چند تا دکتر بردم و چند ماه طول کشید تا راضی به عمل شدم یعنی راضی که نه،ناچار شدم بپذیرم

سوم یخورده اذیت میشه میگن برمیگرده ..

ولی اون دوتا لوزه نه نباشه بهترم هست .

من میبردم بیمارستان متخصص گوش حلق بینی که کلا کارشون همین عمل های لوزه هست ...نمیدانم فردا ببرم ببینم چی تشخیص میده

خدایا یکاری کن مجبور بشم به همه شیرینی بدم 🙃😆.      ولی بهترین دستاورد من امسال نزدیک به تو شدن بودن یارب⁦🌱🤍

سلام عزیزم یعنی چه علائمی داره؟پسر من دیگه اینجوری نیست ولی باز هم زود سرما میخوره،سرفه داره ولی تب ...

با دهن باز میخوابه دهنش بو میده اطراف لبهاش سفیدک میزنه بینیشم کیپه لوزه شو عمل کرده بهمونم دادن لوزه شو ولی بازم همه این علایم رو داره

سلام عزیزم یعنی چه علائمی داره؟پسر من دیگه اینجوری نیست ولی باز هم زود سرما میخوره،سرفه داره ولی تب ...

دهان باز خوابیدن خرو پف و بینی کیپ و بوی بد دهان و دور لباش کف سفید جمع میشه همه این علایم داره با اینکه دو ماهه عمل لوزه سوم انجام داده 

با دهن باز میخوابه دهنش بو میده اطراف لبهاش سفیدک میزنه بینیشم کیپه لوزه شو عمل کرده بهمونم دادن لوز ...

چی بگم عزیزم نمیدونم والله، پسر من ای علائم بعد از حدود دو سه هفته که از عملش گذشت رفع شد،باز هم به دکترش مراجعه کنید و علتش رو بپرسید

من صبر میکنم،خدا برام جبران میکنه