2777
2789
عنوان

کلفت شوهر نباشیم

| مشاهده متن کامل بحث + 1217 بازدید | 56 پست
من حتی لباس زیرشم میشستم.خدمات جن..سی ک پیشکش..لیوانو باپیش دستی میذاشتم جلوش.میوه روهم حتمابایستی خ ...

عزیزم شما جه جوری جدا شدین توافقی؟این که شوهرت میخواست طلاقت بده رو چیکار کردی به خانواده ها چی گفتی

با مرد هر جور رفتار کنی به همون خو میگیره ؛به قول یه خانومی این گلا رو ما خودمون میگیرم سرمون وگرنه اونا به کمتر از ایناشم راضی میشدن ؛واقعا هم تو زندگی مامانم به چشم دیدم ؛مامان من اصلا سر کارای خونه یا غذا به خودش فشار نمیاره ؛بازم یه سری کارا رو بابام انجام میده ؛گاهی ام میگه وظیفه ات بوده خدمتکار برام بگیری ؛حالا که نگرفتی خودتم باید کمک کنی🤭😂

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من حتی لباس زیرشم میشستم.خدمات جن..سی ک پیشکش..لیوانو باپیش دستی میذاشتم جلوش.میوه روهم حتمابایستی خ ...

چقدر آدما زود محبت زده میشن

واقعا نباید تمام خودت رو براشون بذاری 

چقدر بی لیاقت بوده 

واقعا سخته ذاتت مهربون باشه ولی جلوی خودت رو بگیری و کنترل شده محبت کنی 

اگه میخوای هیچوقت صدای شکستن قلبتو نشنوی، هیچوقت به به  کسی  اعتماد صد درصد نکن، همه چیز از همه کس برمیاد آدما عوض میشن...😪🌹
وای منم عین شمام، میوه هم پوست میکنم میبرم براش وقتی پای تلوزیونه، 

☹️☹️☹️☹️یه چاقو تیز کن جلو قدم وپاش سرخودتوببر دیگع

دردتون بجونم الهی یه فاتحه برا ابجیم میخونین؟😔مبینا داخل شناسنامه یسری..دخترکوچولوی قشنگم مبی جونم دلم داره برانبودت میترکه بیاببین چی بسرم اومده بعده تو😔کجایی دردونه 

فدای دل شکستت بشم عزیز دلم میفهممت یک دوست بسیار نزدیک داشتم سالها پیش دقیقا همین طور بود اون موقع م ...

فدات شم ممنونم ازت ❤️ انشالله همیشه سالم باشی و پایدار ❤️😚

فدات شم ممنونم ازت ❤️ انشالله همیشه سالم باشی و پایدار ❤️😚

فداتون بشم ممنونم به همچنین 

۲ سال مقاومت کردم که ثبت نام نکنم دیگه امشب نتونستم جلوی خودمو بگیرم 😂 درخواست دوستی ندید لطفا اقایون به خصوص و لایک نکنید ممنون
وای منم عین شمام، میوه هم پوست میکنم میبرم براش وقتی پای تلوزیونه، 

دبگه نکن گلم برای خودت پوست بگیر بذار جلوتر بخور براش با پوست بذار بخوره نخورد بذار یخچال

اگه میخوای هیچوقت صدای شکستن قلبتو نشنوی، هیچوقت به به  کسی  اعتماد صد درصد نکن، همه چیز از همه کس برمیاد آدما عوض میشن...😪🌹
عزیزم شما جه جوری جدا شدین توافقی؟این که شوهرت میخواست طلاقت بده رو چیکار کردی به خانواده ها چی گفتی

والا شوهربسیار عزیزم قبل طلاق با کلی دوز وکلک منوبرد دفترخونه مهرمو بهش بخشیدم ۱۰روز بعدش رفت دادخواست طلاق داد.خونواده ک چ عرض کنم هنوز ک هنوزه دارم حرف میشنوم

دردتون بجونم الهی یه فاتحه برا ابجیم میخونین؟😔مبینا داخل شناسنامه یسری..دخترکوچولوی قشنگم مبی جونم دلم داره برانبودت میترکه بیاببین چی بسرم اومده بعده تو😔کجایی دردونه 

چقدر آدما زود محبت زده میشن واقعا نباید تمام خودت رو براشون بذاری  چقدر بی لیاقت بوده  ...

چقد درک شما بالاس😔😔والاخواهر مگر دشمن کند اینها ک من باجان خود کردم

والا شوهربسیار عزیزم قبل طلاق با کلی دوز وکلک منوبرد دفترخونه مهرمو بهش بخشیدم ۱۰روز بعدش رفت دادخوا ...

عزیزم منم دقبقا وضعیتم با تو یکی هس میشه بیای لطفا با هم صحبت کنیم

🥺خیلی احمق بودم 

دورازجوووون عزیزم‌نگو.شوهرامون بی لیاقتن خیلی

عزیزم منم دقبقا وضعیتم با تو یکی هس میشه بیای لطفا با هم صحبت کنیم

بفرما عزیزم