2777
2789
عنوان

کلفت شوهر نباشیم

| مشاهده متن کامل بحث + 1217 بازدید | 56 پست

من حتی لباس زیرشم میشستم.خدمات جن..سی ک پیشکش..لیوانو باپیش دستی میذاشتم جلوش.میوه روهم حتمابایستی خوردمیکردم واسش .بساط ماساژشم هرشب ب راه بود.اخرش گفت نمیخوامتو خیلی راحت بعده ۳ماه زندگی مشترک طلاقم داد اونم زوری...بشدت بی لیاقتوبی صفتن مردا

دردتون بجونم الهی یه فاتحه برا ابجیم میخونین؟😔مبینا داخل شناسنامه یسری..دخترکوچولوی قشنگم مبی جونم دلم داره برانبودت میترکه بیاببین چی بسرم اومده بعده تو😔کجایی دردونه 

همسر شما قدر نشناسه برا همین .همه ی مردها اینجوری نیستن.اون حرفتون که گفتین زنی که خرج نداره ارج نداره اصلا  درست نیس ،آدم باید تو زندگیش تعادل داشته باشه وشرایط زندکی روببینه ومتناسب با اون هزینه کنه.

وخدایی که در این نزدیکیست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شما زیادی سرویس دادی عزیزم ،والا من خانه دارم خرج و مخارج تمام زندگی برعهده همسرمه ضمن اینکه فقط کارهای روزمره و روتین رو انجام میدم ،واجب نیست خونه هرروز کردکیری بشه ،یا حتی تا لباس زیرش رو اتو کنی !من فقط لباس بیرونی هاشو ات میکنم ،الحمدلله همسرم قدردان هم هست ،یعنی میخوام بگم ادما همه مثل هم نیستن ،شما اجازه دادی ازت برداشت علط کنه ،هنوزم دیر نیست برای درست کردن این رابطه عزیزم 

دوست خوبم لطفا درخواست دوستی ندهید متشکرم 

تا قبل اینکه برسم به اون قسمت که خودمم شاغلم با خودم فکر کردم منت نداره که.وظیفت تو زندگی مشترکو داری انجام میدی.شوهرتم بیرون کار میکنه ولی وقتی شاغلی بحثش جداس.همسرتم باید کمک کنه تو خونه

زیاد راضی نباش انشااله که همیشه همینطور باشه ولی شب دراز است و قلندر بیدار...

😂😂😂صاف زدی تو خال

دردتون بجونم الهی یه فاتحه برا ابجیم میخونین؟😔مبینا داخل شناسنامه یسری..دخترکوچولوی قشنگم مبی جونم دلم داره برانبودت میترکه بیاببین چی بسرم اومده بعده تو😔کجایی دردونه 

یعنی تا وقتی بحث پیش نیومده بود واقعا نمیدونستید دارید زیاده روی میکنید!

میدونستم اما خب ادم عادت میکنه حتی به کلفتی 😔 دیگه خودم از بس نظافت منزل کردم وسواس شدم 

اما دیگه بسه 

میخوام که اصلا امروز تا شب ظرف ها نشسته بمونه 

میخوام دیگه اول خودم بعد اون

من متاسفانه خیلی دیر به این نتیجه رسیدم شوهرم الان بیکار یه قرون پول نداره که بتونم به خودم برسم یا کلاس برم .... دو تا بچه که هر جا برم باید همراهم باشن یه دقیقه هم نمیتونم به حال خودم باشم . شوهرم بیست و چهار ساعت تو خونه هست و روی اعصاب من دلم میخواد یه مدت برم یه جایی هیچ کدوم و نبینم

لطفا امضام و بخونید برای پسرم دعا کنید زبونش باز بشه حرف بزنه،   شوهرم عاقل بشه،  دعا کنید بتونم بدهی هامو بدم و زندگیم آرامش بگیرم واسه دخترم دعا کنید دعام کنید 

اینقد بی منت لطف کردی و دقت نکردی میره تو چشای همسرت یا نه که الان میگه وظیفته گلم 😔

خداروشکر باز به خودت اومدی ♥️

ذات ما یه سری زنا بدون اینکه بخوایم این مدلیه 

محبت میکنیم بدون اینکه حواسمون باشه طرفمون ارزششو داره یانه از مهربونی و خوش قلبی زیاده خودمونه 

هیچی زیادیش خوب نیست حتی خوبی و مهربونی 

اگه میخوای هیچوقت صدای شکستن قلبتو نشنوی، هیچوقت به به  کسی  اعتماد صد درصد نکن، همه چیز از همه کس برمیاد آدما عوض میشن...😪🌹
دلم شکسته 🥺و پشیمون از این همه خود گذشتگی که حتی یبار ازش قدردانی نشد  من توقعی ندارم جز یه ت ...

فدای دل شکستت بشم عزیز دلم میفهممت یک دوست بسیار نزدیک داشتم سالها پیش دقیقا همین طور بود اون موقع من مجرد بودم و حالشو درک نمیکردم حالا که متاهل شدم میفهمم چه روزهای تلخی بود براش مثل شکستن یه شیشه هروز صدای خورد شدنشو میشد شنید در نهایت دست از همه چی کشید و خودشو و زندگیشو وقف خودش کرد حالا یک خانوم بسیار موفقه که اتفاقا تو استرالیا زندگی میکنه و فوق العاده خوشحاله از ته قلبم براتون همین لحظه های شادو زیبا رو ارزو میکنم 

۲ سال مقاومت کردم که ثبت نام نکنم دیگه امشب نتونستم جلوی خودمو بگیرم 😂 درخواست دوستی ندید لطفا اقایون به خصوص و لایک نکنید ممنون
من حتی لباس زیرشم میشستم.خدمات جن..سی ک پیشکش..لیوانو باپیش دستی میذاشتم جلوش.میوه روهم حتمابایستی خ ...

وای منم عین شمام، میوه هم پوست میکنم میبرم براش وقتی پای تلوزیونه، 

دلم شکسته 🥺و پشیمون از این همه خود گذشتگی که حتی یبار ازش قدردانی نشد  من توقعی ندارم جز یه ت ...

اشکالی نداره 

مطمئن باش درست میشه و میفهمه وظیفت نبوده

یعنی باید بفهمونی اما نه اینکه یهو زندگی رو خدای نکرده جهنم کنی نه

اگه میخوای هیچوقت صدای شکستن قلبتو نشنوی، هیچوقت به به  کسی  اعتماد صد درصد نکن، همه چیز از همه کس برمیاد آدما عوض میشن...😪🌹