2777
2789
عنوان

یه دختر با حقوقش چیکار کنه؟😶

413 بازدید | 23 پست

من ۱۸ سالمه ۱۰ تومن حقوق دارم تقریبا اگه برنامه ای واسش نداشته باشم مامان بابام ازم میگیرن دیگه نمیدن

بنظرتون چیکار کنم؟وام بگیرم ماشین بگیرم قسطشو بدم یا مثلا سرمایه گزاری کنم؟اصلا توچی سرمایه گزاری کتم بعدا به دردم بخوره

میشه برای چیزی که میخوام یه صلوات بفرستین جورشه🥺🤍 این یه مدت بیو من بودبخاطر دل پاک شما چیزی که غیرممکن بود جور شد🙂👆🏻👆🏻

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شغلت چیه؟!

ارایشگری میکنم تدریس خصوصی دارم دانشجو معلمم هستم

میشه برای چیزی که میخوام یه صلوات بفرستین جورشه🥺🤍 این یه مدت بیو من بودبخاطر دل پاک شما چیزی که غیرممکن بود جور شد🙂👆🏻👆🏻

هرماه ۵تا۷تومن پس اندازکن....طلا بگیر ...یااگه پول داری بذار بانک و معدل حسابت را ببر بالا و ی وام بگیر که باپولت قسط بدی ....بعد ک وام گرفتی باهاش ماشین بخر 

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....

ماشین بخر

خدایا ،ازت ممنون بابت نگاه پرمهرت،از اینکه یکی از فرشته هاتو.بمن سپردی ممنونم وازت میخام که  مثل همیشه کمکم کنی و نگهدارش باشی.دوست دارم خداجون.خدایا به همه کمک کن طعم مادرشدنو بچشند که بتونند عشق واقعیو تجربه کنند.کسی درمورد سرکلاژ شکمی سوال  داشت درخدمتم.