2777
2789
عنوان

بنظر شما این رقتار همسرم عادیه؟

270 بازدید | 21 پست

بچه ها یه سوالی برام پیش اومد..تازه دارم بهش فکر میکنم

ما یکساله که نامزدیم، همسرمم خیلی زیاد منو دوست داره

بعد من دارم برای کنکور میخونم، ینی به خواست خودش و خانوادم

ولی میبینم مثلا کسایی که نامزدن درس خوندن براشون سخته

ولی نامزد من اصلاااا نمیگه بیا بریم بیرون، یا بریم خونه کسی، یا خودش موقعی که درس میخونم بیاد،

میدونم چون دوست داره درس بخونم این کارو میکنه، ولی چطوری میشه یه نفر تو سال اول نامزدیش طاقت بیاره؟!

مثلا اگر بیاد خونمون پیش خانوادم میشینه تا من درس بخونم بعد خودم برم پیشش

یا صبر میکنه مواقعی که از درس خستم بریم بیرون

نمیگه بیا بریم خونه مامانم اینا

گیر نمیده چرا بهم زنگ نمیزنی و پیام نمیدی و..

همش میگه بخون بخون

خب من ممنونم ازش، ولی با توجه به چیزایی که از اطرافم و کسایی که نامزدن میبینم این برام خیلی عجیبه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اتفاقا ایشون از درک بالایی برخوردارند چون پیشرفت همسرشون براشون مهمه 

دوستای عزیزم که منو اینجا می‌شناختین یه واقعیتی هست که باید بگم اونم اینه که وقتتون و ایندتون رو برای هیچ آدمی حروم نکنید چه مجازی چه واقعی.. من اینو دیر فهمیدم ولی بلاخره فهمیدم. 
خیلیم خوبه درک و شعورش بالاست.بهت بندنمیکنه .موفقیت و پیشرفتت واسش مهمه

آره خداراشکر

انقدری که اون براش مهمه برای خودم نیست، ولی چطوری میشه ینی...من خودم باشم دوست دارم نامزدم بهم توجه گنه نه سرش همش تو کتاب باشه و هی غر بزنه از درس