2777
2789
عنوان

خواب تخم مرغی

106 بازدید | 8 پست

سلام

بچه ها دیشب خواب دیدم حامله شدم وقت بدنیا آوردن بچمه(متاهلم‌ولی بچه نداریم)

بعد بجای بدنیا آوردن بچه تخم گذاشتم😑

مطمئنم ک معنی نداره فقط خواستم برای یه نفر تعریف کنم

من ی زنم ب ظاهر آروم و شاد اما از داخل توم‌چهارشنبه سوریه میخندم باهات ولی ی این خنده ی ماسکه ک گریه هامو نبینی درکل باهام حرف بزنی میخندونمت بخندونیم❤ اقا درخواست نده لطفا حالم بد میشه دوباره🙏

🤣🤣🤣😐

خیلی وحشتناک بود البته تو خوابم همه تخم میذاشتن عادی بود ولی بیدار شدم خیلی حالم بد بود

من ی زنم ب ظاهر آروم و شاد اما از داخل توم‌چهارشنبه سوریه میخندم باهات ولی ی این خنده ی ماسکه ک گریه هامو نبینی درکل باهام حرف بزنی میخندونمت بخندونیم❤ اقا درخواست نده لطفا حالم بد میشه دوباره🙏

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شکستیش؟توش بچه بود یا تخم مرغ 

آبپز؟

😅

یه بیداری دقیقا عین یه کابوس،مثل گشتن تو تاریکی و بی فانوس،میچرخم تو حباب انتظار تو،مثل ماهی و تنگ و وهم اقیانوس....زندگیم سوخت ...جسد آرزوهام مونده روی دستم...خوشبحالت زندگی کردی💔ولی من نه نتونستم😔
خیلی وحشتناک بود البته تو خوابم همه تخم میذاشتن عادی بود ولی بیدار شدم خیلی حالم بد بود

عزیزممم الهی🥺💔

کارما میگه: تو عاشقه کسی میشی ک دوستت نداره چون کسی ک عاشقت بودو دوست نداشتی..💔
شکستیش؟توش بچه بود یا تخم مرغ  آبپز؟ 😅

نمیدونم توش چی بود فقط بزرگ بود یه چیزی دوبرابر تخم شتر مرغ

نمیدونم توش چی بود فقط بزرگ بود یه چیزی دوبرابر تخم شتر مرغ

خیره انشالله فکرتو درگیر نکن

یه بیداری دقیقا عین یه کابوس،مثل گشتن تو تاریکی و بی فانوس،میچرخم تو حباب انتظار تو،مثل ماهی و تنگ و وهم اقیانوس....زندگیم سوخت ...جسد آرزوهام مونده روی دستم...خوشبحالت زندگی کردی💔ولی من نه نتونستم😔
خیره انشالله فکرتو درگیر نکن

خواب بعد از نماز صب بود خواب شیطانیه