2777
2789
عنوان

کیا فکرمیکنن عشق شادمهر ژینانبوده؟

1027 بازدید | 49 پست

الان که اینستا پر شده واسم جالبه و همیشه فکر میکنم عشق شادمهر یه نفر بوده قبل ژینا، همونی که تو مصاحبش گفت تو ۲۰ سالگی بوده و بعد رفتنش تا ۴سال اذیت شدم کی بوده؟؟ 

( اینکه واسش اهنگ خونده خیلی خواننده ها واسه دوست دخترشون اهنگ میخونن یعنی دوسش داشته اما من میگم اولی این نبوده)

بزار من یچیز و کامل بگم،ژینا تو یک خانواده ۴نفره بزرگ شده و خیلی هم دوست،پ،س داشته وقتی باشادمهرم دوست بود بخاطر همین موضوع راحت رفتو آمد داشت دقیقا اون زمان که دخترو پسر حتی نمیتونست قرار بزارن اون پارتی میرفت شبا و... ژینا فقط باشادمهر نبود و مادر پدر ژینا از هم جدا شدن،شادمهر وقتی از ایران میره ژینا با دوست شادمهر دوست میشه ازاونجایی که ژینا فکر میکرده شادمهر شکست میخوره و هیچی نمیشه سريع ازدواج میکنه شادمهر تنها و بی کس بوده ۴سال عذاب میکشه و میره کانادا و کم کم رشد میکنه و ازدواج میکنه،ژینام پسرش به دنیا اومد و طلاق گرفت،ژینا چند سال پیش میره آلمان کنسرت شادمهر،وقتی میره پشت صحنه همونجا میگه شادمهر خیلی عوض شده و شادمهر کلا به ژینا محل نمیده،شادمهر ۱۷ساله داره با میا زندگی میکنه و یه دختر داره،ژینا بخاطر شهرت شادمهر میخواد ازش استفاده کنه تا دیده بشه،از ژینا چیزای خوبی نشنیدم من ۶ساله فالورش هستم چون شادمهرو دوست دارم خیلی پیگیری کردم اینایی که گفتمم عین واقعیتن،حالا بریم سراغ تاریخ تولد ژینا خانم کلانتری متولد ۵۹ هستن خودشون قبلا تو پیجشون عکس تولد خودشون و تاریخ تولد برادرشونو گذاشته بودن و تفاوت سنیشونو گفته بودن طبق اون ایشون میشن متولد دی۵۹ این سوتی تنها سوتی ایشون نیست،فقط بگم که ازاین کار ایشون چنین بر میاد که فقط فکر بهم زدن زندگی شادمهره پس این خانم خانم درستی نیست،اینم بگم ک شادمهر قبلا گفته بود ک عدد۵ و ۸ براش خوبه و معنای عدد ۵۸ هم سرچ کنید بخونید و تمام

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بزار من یچیز و کامل بگم،ژینا تو یک خانواده ۴نفره بزرگ شده و خیلی هم دوست،پ،س داشته وقتی باشادمهرم دو ...

🍀با خودت قهر نکن بانو! 🍀هرروز صبح مقابل آینه به فکر زندگی که باید میداشتی و نداری،کارهایی که باید میکردی و نکردی،و روزهایی که از عمرت گذشت و به سن و سالت افزود نباش🍀یک روز هم برای خودت باش... آزاد و رها...🍀فکر کن قرار نیست هیچ مردی برایت مردی کند🍀خودت مرد خودت باش...🍀 تو هنوز هم در اعماق وجودت،آنجا که پر از دلشوره و تشویش است، آنجا که سرشار از اندوه است،هزاران آغوش پنهان کرده ای که جان می بخشد🍀زندگی از تو جریان خواهد گرفت🍀 نگاهت هنوز هم آرامش را در هر دلی می ریزد🍀هنوز هزار هزار دل،در پیچ موهای مجعدت سرگردانند🍀با خودت قهر نکن بانو!🌸تو هنوز زیباترینی🌸                                                        💞خودت را دوست بدار💞
بزار من یچیز و کامل بگم،ژینا تو یک خانواده ۴نفره بزرگ شده و خیلی هم دوست،پ،س داشته وقتی باشادمهرم دو ...

واقعا چطوری درمورد دو تا شخص غریبه ساعت ۳ صبح انقدر تایپ میکنید بابا بدید منم بکشم قول میدم نگم تو دادی

بیا دیگه از این به بعد تاپیک ها شادمهر مارو میگاد دیدی کی گفتم 

🍀با خودت قهر نکن بانو! 🍀هرروز صبح مقابل آینه به فکر زندگی که باید میداشتی و نداری،کارهایی که باید میکردی و نکردی،و روزهایی که از عمرت گذشت و به سن و سالت افزود نباش🍀یک روز هم برای خودت باش... آزاد و رها...🍀فکر کن قرار نیست هیچ مردی برایت مردی کند🍀خودت مرد خودت باش...🍀 تو هنوز هم در اعماق وجودت،آنجا که پر از دلشوره و تشویش است، آنجا که سرشار از اندوه است،هزاران آغوش پنهان کرده ای که جان می بخشد🍀زندگی از تو جریان خواهد گرفت🍀 نگاهت هنوز هم آرامش را در هر دلی می ریزد🍀هنوز هزار هزار دل،در پیچ موهای مجعدت سرگردانند🍀با خودت قهر نکن بانو!🌸تو هنوز زیباترینی🌸                                                        💞خودت را دوست بدار💞

به نظرت اونی که شادمهر تو مصاحبش گفت ۲۰ سالگی میدیدمش وقتی رفت خیلی اذیت شدم ژینا بوده؟ یعنی ۱۰سال باهم بودن؟!

ولی مرامی حال کردم تو کنسرت گفتن ژینا کل من بخون

گفت اسمش عوض شده

الان ملینا گل منه

دخترش

کیف کردم 

نیترم وت بگذرم ک _تو دلم نیستی🤰❌️ تو 👈🏼چشامی 👁👁 🫶🏻❣️💋___