2777
2789
عنوان

کیا فکرمیکنن عشق شادمهر ژینانبوده؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1027 بازدید | 49 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من نشنیدم ۱۰ سال باهم بودن اما وقتی شادمهر از ایران میره اون درجا میره با رفیق شادمهر بعدم سریع ازدو ...

از کجا معلوم برای ژینا اذیت شده ؟ شاید قبل ژینا عاشق شده بوده همونی که خودش گفت تو ۲۰ سالگیم...

نه،ببین دوست ندارم از ژینا بگم چون درست نیست،فقط اینو بگم شادمهر بدون حاشیه و خوشبخته 

خب بازم از ژینا بگو ؟

برای حاجتم میشه صلوات بفرستید عزیزای دل 🥺ٱللَّٰهُمَّ صَلِّ عَلَیٰ مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ
از کجا معلوم برای ژینا اذیت شده ؟ شاید قبل ژینا عاشق شده بوده

تا فرودگاه با هم بودن 

خیلی دوسش داشته که یه روز زنگ میزنه میگه ،برات سوپرایز دارم ،اهنگتو پخش کردم امشب ساعت .... از رادیو گوش کن

از کجا معلوم برای ژینا اذیت شده ؟ شاید قبل ژینا عاشق شده بوده همونی که خودش گفت تو ۲۰ سالگیم...

اسم نبرد اما براش آهنگ خوند،آخرم که تو کنسرتش هی گفتن ژینارو بخون اونم حذف کرد اسمشو 

بالاخره چند ماه دیگه مشخص میشه داستان چی بوده 

🍀با خودت قهر نکن بانو! 🍀هرروز صبح مقابل آینه به فکر زندگی که باید میداشتی و نداری،کارهایی که باید میکردی و نکردی،و روزهایی که از عمرت گذشت و به سن و سالت افزود نباش🍀یک روز هم برای خودت باش... آزاد و رها...🍀فکر کن قرار نیست هیچ مردی برایت مردی کند🍀خودت مرد خودت باش...🍀 تو هنوز هم در اعماق وجودت،آنجا که پر از دلشوره و تشویش است، آنجا که سرشار از اندوه است،هزاران آغوش پنهان کرده ای که جان می بخشد🍀زندگی از تو جریان خواهد گرفت🍀 نگاهت هنوز هم آرامش را در هر دلی می ریزد🍀هنوز هزار هزار دل،در پیچ موهای مجعدت سرگردانند🍀با خودت قهر نکن بانو!🌸تو هنوز زیباترینی🌸                                                        💞خودت را دوست بدار💞
تا فرودگاه با هم بودن  خیلی دوسش داشته که یه روز زنگ میزنه میگه ،برات سوپرایز دارم ،اهنگتو پخش ...

اره خب زندگی ادامه داره دیگه همینطور که الان زنشو دوست داره ، حسم میگه از ژینا نامردی دیده اما شکست عشقی از یه نفر دیگه خورده

اره خب زندگی ادامه داره دیگه همینطور که الان زنشو دوست داره ، حسم میگه از ژینا نامردی دیده اما شکست ...

اهنگ ادم فروش هم برا ژینا خونده 

تو تولد ژینا ندیدی چقدر خوشحاله ،معلومه فقط با اون بوده و بس تو ایران