بچه ها هفته گذشته رفته بودیم اهواز رستوران بودیم یه آشنا هم اونجا بود اطلاعاتو ب ما داد گفت ک یوسف تیموری داذه با یه خانوم اهوازی آشنا میشه برای ازدواج و ما هم یوسف تیموری رو دیدیم اونجا و همه باهاش عکس همگرفتن ولی خب فک کنم ما ب خانومه نرسیدیم ندیدمش🤭العانم استوری میزاره هر دقه میاد اهواز ببینیم بلاخره دوماد اهوازیا میشه یا نه
کسی که این امضا رو میخونی ازت میخوام برای حل مسئله ی زندگیم یه صلوات بفرستی.ان شاءالله که بازتابش رو توی زندگی خودت ببینی بزودی. خدایا یه روزی حلال و فراخ ازت میخام. الهم صلی علی محمد و آل محمد
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
سگ گله هم عاشق گوشته ولی به خودی نمیزنه .خدا کند که بمیرم و وطن فروش نباشم 🇮🇷 آقای خامنه ای به عنوان کسی که سال ها پیش بهت اهانت و جسارت میکردم بهت افتخار میکنم .جاتون تو قلب ماست .ترامپ قمار باز بابت اهانت و غلط بزرگش ،به زودی پشیمان خواهد شد 🇮🇷
بچه نداشت که .یه پسر خونده داره از زن اولش که تو تایلنده .گاهی میره بهش سر میزنه
سگ گله هم عاشق گوشته ولی به خودی نمیزنه .خدا کند که بمیرم و وطن فروش نباشم 🇮🇷 آقای خامنه ای به عنوان کسی که سال ها پیش بهت اهانت و جسارت میکردم بهت افتخار میکنم .جاتون تو قلب ماست .ترامپ قمار باز بابت اهانت و غلط بزرگش ،به زودی پشیمان خواهد شد 🇮🇷
یادمه پارسال هم یه کاربر تاپیک زد گفت شهاب حسینی رفته خاستگاری دختر یکی از اقوام دورش که سنش کمه .
میگفت خودتون چند ماه بعد میفهمید .
واقعا هم راست گفت .
اسنارتر الان شما منو یاد اون کاربر انداختی