2777
2789

۱۴ تا النگوهامو برداشته برده داده به برادرشوهرم بدون اینکه به من بگه 

امروز رفتم سراغ طلاها تا بپوشم‌میخواستم برم مهمونی دیدم النگوهام نیست انقدر ترسیدم اما دیدم بقیه هست.بهش گفتم میگه آره چند روز پیش بردم دادم داداشم نیاز داشت😐😐😐😐گفتم زنش طلاهاش سر جاشههه چرا مال منو بردی از مال زنش می‌فروخت.میگه زنش طلاهاشو‌میندازه نمیشد از دستش دراره مال تو توی گاوصندوق هست احتیاجی نداری بهش 

وای خدایا دارم سکته میکنم.حداقلش باید قبل از اینکه ببره بهش بده بهم‌ میگفتتتتت 

میگه تو خیلی به فکر مادیاتییییی.درست میگهههه؟

فقط 25 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مربی بدنسازی و پیلاتس 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من بودم سکته میکردم

هروقت امضام دیدین 💜لطفا برای سلامتی خانوادم 💋صلوات بفرستین💖لایک کنین💖💜💖💜💚 منم صلوات بفرستم واستون💖💖💖💖💖💖💖 خـدایـا ببخش من و فردا مسیر درست و جلو راهمون بزار محتاج صلوات همتون هستمم برای زنـدگـیم💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖

بعدا خب طلا بهتون برمیگردونه یا نقد میده؟

به اینم فکر کن نقد بده اجتمالا ضرر باشه

مربی رسمی فدراسیون بدنسازی ایران🏋🏻‍♀️ تخصص در تمرینات قدرتی و اصلاحی و تناسب اندام بانوان ﴿طراحی برنامه تمرینی به صورت اختصاصی و مشاوره تغذیه ورزشی﴾

14 رو انداختی تو دوتا دستات نصف میکنی؟ 

۷تااینور 7 تا اونور؟ 🤔

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401