2777
2789

من حقوق دوست دارم منتها بابام شهرایی رو زده که میدانه نمیارم   من احساس میکنم سنندج میارم  یا ایلام 

به نظرتون بزنم؟  اگه بیارم‌که مخالفت نمیکنه چون  محرومیت داره

بله

(من رو مورد نقد و نصیحت قرار ندهید) #حامی_فمینیسم لطفا افراد افراطی زن ستیز یا مذهبی های افراطی (تاکید کردم مذهبی های افراطی نه همه‌ی مذهبی‌های گرامی و عزیز) با من بحث نکنن و سعی در زور چپون کردن عقاید خودشون به من رو نداشته باشند. به همه‌ی اقلیت‌های فکری(درصورتی که باعث آسیب رساندن به دیگران نشوند احترام میزارم، به همه‌ی اقلیت‌های جنسی احترام میزارم. بدون با توهین نمیتونی نظر کسیو عوض کنی.                              خط قرمزهای من: ⭕ از کودک همسری دفاع کنید و ادعا هم کنید ما تو بچگی ازدواج کردیم و الآن موفقیم                         ⭕ برابری زنان با مردان رو مسخره کنید و به من بابت پیرو بودنش توهین کنید     ⭕تو بحثِ با من بزور بخواید وانمود کنید حرفتون درسته و از اون بدتر نظرتونو تحمیل کنید    دختر زیر ۱۸ سال نمی‌تونه رای بده؛ نمی‌تونه گواهینامه بگیره، حتی اگه مریض بشه و از بیمارستان بخواد رضایت بده خارج شه بدون اجازه‌ی پدرش این حقو نداره و... ولی حق بله گفتن سر سفره‌ی عقد رو داره!          هروقت به کسی گفتم دیگه ریپلای نکنه خودش این تاپیکو بخونه https://www.ninisite.com/discussion/topic/16713258/%DA%AF%D8%A7%D9%87%DB%8C-%D9%88%D9%82%D8%AA-%D9%87%D8%A7

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میترسم نمیدونم چیکارکنم همش‌میگه سنندج خوب نیس نمیزارم بری میگم‌نکنه لج‌کنه

لج کنه

تهش ی روز قبل بعد همه چی برمیگرده به روز اول

سعی کنی بدون دلخوری قانع شه بهتره ولی نشدم نشد

(من رو مورد نقد و نصیحت قرار ندهید) #حامی_فمینیسم لطفا افراد افراطی زن ستیز یا مذهبی های افراطی (تاکید کردم مذهبی های افراطی نه همه‌ی مذهبی‌های گرامی و عزیز) با من بحث نکنن و سعی در زور چپون کردن عقاید خودشون به من رو نداشته باشند. به همه‌ی اقلیت‌های فکری(درصورتی که باعث آسیب رساندن به دیگران نشوند احترام میزارم، به همه‌ی اقلیت‌های جنسی احترام میزارم. بدون با توهین نمیتونی نظر کسیو عوض کنی.                              خط قرمزهای من: ⭕ از کودک همسری دفاع کنید و ادعا هم کنید ما تو بچگی ازدواج کردیم و الآن موفقیم                         ⭕ برابری زنان با مردان رو مسخره کنید و به من بابت پیرو بودنش توهین کنید     ⭕تو بحثِ با من بزور بخواید وانمود کنید حرفتون درسته و از اون بدتر نظرتونو تحمیل کنید    دختر زیر ۱۸ سال نمی‌تونه رای بده؛ نمی‌تونه گواهینامه بگیره، حتی اگه مریض بشه و از بیمارستان بخواد رضایت بده خارج شه بدون اجازه‌ی پدرش این حقو نداره و... ولی حق بله گفتن سر سفره‌ی عقد رو داره!          هروقت به کسی گفتم دیگه ریپلای نکنه خودش این تاپیکو بخونه https://www.ninisite.com/discussion/topic/16713258/%DA%AF%D8%A7%D9%87%DB%8C-%D9%88%D9%82%D8%AA-%D9%87%D8%A7

رتبه ام زیاد جالب نیس ۶هزار شدم خودم کرمانشاهم اجازه داد فقط حقوق رازی بزنم با همدان

۶ هزار جالب نیست؟؟؟ خیلی هم خوبه رتبت فقط هر شهری که نزدیکته رو بزن مطمن شو بومی خودته 

ایشالا رشته دلخواهتو قبول کنی 

به نام خدای رنگین کمان ...🖤 ای پرچمت ما را کفن ایران من ❤️ ، آذربایجان قیزی 🤘

۶ هزار جالب نیست؟؟؟ خیلی هم خوبه رتبت فقط هر شهری که نزدیکته رو بزن مطمن شو بومی خودته ایشالا رشته د ...

اولین نفری هستی که گفتی خوبه وامیدوارم کردی🥲

به نظرت بزنم سنندج رو خیلی عصبی میشه؟

اولین نفری هستی که گفتی خوبه وامیدوارم کردی🥲به نظرت بزنم سنندج رو خیلی عصبی میشه؟

فداتشم من رتبه ام ۲۵ هزار بود تو رتبه ات که خیلی خوبه بنظرم رشته ایی که میخوای رو میاری دخترخالم با رتبه ۴۶ هزار رفت دانشگاه 

بزن اگه در اومد ارومش کن چیزی که دوست داره رو بخر نرمش کن 

به نام خدای رنگین کمان ...🖤 ای پرچمت ما را کفن ایران من ❤️ ، آذربایجان قیزی 🤘

مرسی ازتپناه برخدا میزنم هرچی خیره

نه نزن بچه‌جان

اومدی و قبول شدی اصلا شرایط رفتن به شهر دیگه رو داری؟ زبونشون فرهنگشون؟

معلمی نمیاری؟ روانشناسی؟ هرچی ولی شهر خودت باش 

نه نزن بچه‌جاناومدی و قبول شدی اصلا شرایط رفتن به شهر دیگه رو داری؟ زبونشون فرهنگشون؟معلمی نمیاری؟ ر ...

اره میتونم برم  ۲ساعت باشهر خودمون فاصله داره 

اره اونجا پسرخاله امم هست میتونه کمکم کنه 

معلمی دعوت نشدم   روانشناسی  فقط اجاازهه داد دانشگاه رازی بزنم