2777
2789
عنوان

خیلی دلم شکسته از این حرکت مادرشوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 1231 بازدید | 42 پست

یه بنده خدا برای منم نذری فرستاده بود(داده بود مادرشوهرم اورده بود)اولش تو حیاط داد دستم گفتم که داخل خانه مهمان هست از دستم گرفت گفت بعدا میدم بهت،،بعدشم دیگههه نداددد،تا دیشب که همشو خورده بودن یه تیکه ازش نگهدلشته بود مثلااا برای من پدرشوهرم گفت این برای کیه مادرشوهر گفت برای فلانی نگهداشتم گفت پس بیا بخور دیگه مادرشوهر گفت نه نه ول کن فعلا میخایم شام بخوریم نداد بعدش رفتم دیدم داده نوش میخوره😐

هیچی نگو  فک میکنن واسه شکمت ناراحتی.  کارشون خییییلی زشت بوده

دوتا بوده 

یکی اونا یکی من 

غذا هم نبوده ک خراب بشه

بزرگترین آرزوی قلبیم اینه که یه روزی دست ایلیا کوچولومو بگیرم و باهاش برم گردش میشه برام صلوات بفرستی ک ب این آرزوم برسم؟ فکر کن اربعین پیاده بری کربلا ...چشمت از دور به یه گنبد طلایی بخوره ... دستتو بزاری رو سینه بگی ... السلام علیک یا اباعبدالله. سلام آقا جونم کاربری دست دو دوست ک ی زمانی دشمن هم بودیم اما حالا 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به همسرت با لبخند میگفتی عزیزم کاش حواست بود به اندازه یک ظرف کوچولو برای من جدا میکردی 

ولی در کل زیاد سخت نگیر، مطمئن باش بقیه بیشتر از مادرشوهرت از اون نذری خوردن ولی شما از ایشون دلخور شدی 

هموطن عزیزم سلام. تمسخر، توهین، فحاشی در هر شکلی؛ گفتاری، نوشتاری، ایموجی، استیکر، هشتک و...، فقط نشان دهنده ذهن، زبان و فرهنگ خالی از منطق و استدلال قوی و نبود دلایل معتبر و مدارک درست هست. عزیزانم، لجبازی، کنایه زدن و برچسب زدن به دیگران هیچ افتخاری نداره. با هم مهربان باشیم، انرژی مثبت و امید به هم هدیه کنیم.
دوتا بوده  یکی اونا یکی من  غذا هم نبوده ک خراب بشه

چی بود پس

دردی‌که‌انسان‌را‌به‌سکوت‌وامیدارد،بسیارسنگین‌تراز دردیست‌که‌انسان‌رابه‌فریادوامیدارد...انسان‌ها‌به فریادهم‌میرسند،نه‌‌به‌سکوت‌هم...!

بیخیال بابا انقدر نذری های من اینجوری هاپال هاپو شده ولی خب از مادر شوهرم زیاد به ما رسیده،موش جونشون

Hair.mehri@ممنون میشم پیجم رو حمایت کنید ،سوالات حوضه زیباییتون رو صادقانه حواب میدم 
یه بنده خدا برای منم نذری فرستاده بود(داده بود مادرشوهرم اورده بود)اولش تو حیاط داد دستم گفتم که داخ ...

میگرفتی از نوش 

خدایا مواظب زندگیم باش  مامان سه پسر شیطون دوست داشتنی 🥰🥰    دوستان پدرم  یک ماهه آسمانی شدن اگ میشه براش صلوات بفرستید وفاتحه بخونید  😭
یکی از چیزایی ک ارزش بحث و ناراحتی نداره شکمه!

چرا قضاوت بیجا میکنی آبجی 

من گفتم واسه شکمم ناراحتم ؟

نذری ی حرمت دیگه داره از اینکه نذاشتن منم تو نذری شریک باشم ناراحتم 

تو بگو آب خالی بوده

بزرگترین آرزوی قلبیم اینه که یه روزی دست ایلیا کوچولومو بگیرم و باهاش برم گردش میشه برام صلوات بفرستی ک ب این آرزوم برسم؟ فکر کن اربعین پیاده بری کربلا ...چشمت از دور به یه گنبد طلایی بخوره ... دستتو بزاری رو سینه بگی ... السلام علیک یا اباعبدالله. سلام آقا جونم کاربری دست دو دوست ک ی زمانی دشمن هم بودیم اما حالا 
یاد اونا افتادنم با قابلمه تو صف نظری کتک هم میزدنن

چشمو دل سیری خیلی مهمه

هرگاه خداوند تورا به لبه پرتگاه هدایت کرد به او اطمینان کن چون یا تورا از پشت خواهد گرفت یا پرواز کردن را به تو خواهد آموخت.

اسی واقعا اصلا ارزش نداره خودتو ناراحت کنی 

ولی کار مادر شوهرتم زشت بوده 

خدایا مواظب زندگیم باش  مامان سه پسر شیطون دوست داشتنی 🥰🥰    دوستان پدرم  یک ماهه آسمانی شدن اگ میشه براش صلوات بفرستید وفاتحه بخونید  😭