2777
2789

یکی از فامیلامون واسم نذری فرستاده من جایی بودم داده بودن مادرشوهرم 

حالا شوهرم میگه تو نبودی ما نذریتو خوردیم 

خیلییییی دلم شکست 

دلم میخواد گله کنم بهشون اما میگم بیخیال

بزرگترین آرزوی قلبیم اینه که یه روزی دست ایلیا کوچولومو بگیرم و باهاش برم گردش میشه برام صلوات بفرستی ک ب این آرزوم برسم؟ فکر کن اربعین پیاده بری کربلا ...چشمت از دور به یه گنبد طلایی بخوره ... دستتو بزاری رو سینه بگی ... السلام علیک یا اباعبدالله. سلام آقا جونم کاربری دست دو دوست ک ی زمانی دشمن هم بودیم اما حالا 

قسمتت نبوده

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی داری سخت میگیری خوردن دیگه چیه مگه

اخه دوتا بود 

یکی خودشون یکی من 

نذری هم غذا نبوده ک بگم خراب میشه

بزرگترین آرزوی قلبیم اینه که یه روزی دست ایلیا کوچولومو بگیرم و باهاش برم گردش میشه برام صلوات بفرستی ک ب این آرزوم برسم؟ فکر کن اربعین پیاده بری کربلا ...چشمت از دور به یه گنبد طلایی بخوره ... دستتو بزاری رو سینه بگی ... السلام علیک یا اباعبدالله. سلام آقا جونم کاربری دست دو دوست ک ی زمانی دشمن هم بودیم اما حالا 

واسه یه نذری بخای گله کنی بنظرم اصلا همچین کاری نکن مهم نباشه برات اگه هم خیلی ناراحت شدی ب شوهرت بگو شب بریم شام بیرون 

امیدوارم همه ی عاشقا خوشبخت‌ترین بشن واسه ماهم دعا کنید ک بدون مشکل بریم سرخونه زندگیمون🙏❤️

خوردن دیگه ...الان برو دعوا راه بنداز مختص ی پیاله نذری

خوشبحال مردها دلشان که بگیرد سیگار می‌کشند..هرزمانی هم که باشد بدون ترس ودلهره،به دل خیابان میزنند،حتی اگرشد وسایل دم دستشان رامیشکنند،اما ما زن ها چه؟؟؟نه خیابان برای دلتنگی هایمان امن است،نه سیگار با طبع لطیفمان سازگار...نه دل شکستن ظرف ها راداریم...مازن ها که دلمان میگیرد...زورمان به موهایمان میرسد...به ناخن هایمان میرسد...به بغضمان میرسد...ما زن ها درمواقع دلتنگی خیلی قوی که باشیم نهایت درگوشه ای مچاله می‌شویم وبی صدا می‌میریم..