2777
2789
عنوان

خیلی دلم شکسته از این حرکت مادرشوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 1231 بازدید | 42 پست
چرا قضاوت بیجا میکنی آبجی  من گفتم واسه شکمم ناراحتم ؟ نذری ی حرمت دیگه داره از اینکه نذاشتن ...

من درکت میکنم.جدای از حرمت،حق الناس هم هست

امیدوارم مادرشوهر و خواهرشوهرای گلم‌«البته گل های قالی»هر وقت برن بدی منو به شوهرم بگن تبدیل به سنگ بشن...😐..............دوستان ،برای صاحب خونه شدنم لطفا نفری ی صلوات بفرستید.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه چیزی و تو این تجربه ۱۶ سال زندگیم فهمیدم  و دیدم به عینه اینکه هیچ بدی تو این دنیا  بی جواب نخواهد موند  چه شما  اه بکشید یا نکشید   ولی اگ اه بکشید و حودتونو ناراحت کنید بیشترین ضرر رو خودتون میبینید و زمان برای انتقام از اونا جلوتر نمیره  پس  یکسره درحال بخشش باشید و بیخیال باشید  سر کوچیکترین مسئله دلگیر و ناراحت نشید  

میگرفتی از نوش 

اخه پسره‌۱۰سالشه،بعدشم خورده بود دیگه یکمیش مونده بود اونن دهنی بود،میخاستن بگن فلانی شکموعه بخاطر یه تیکه نذری دعوا راه انداخت

چند روز پیشم براشون کدو پختم به خودم یه تیکه نداد

یکی بهم بگه چی بود نذری خوووب؟

گوشت

بزرگترین آرزوی قلبیم اینه که یه روزی دست ایلیا کوچولومو بگیرم و باهاش برم گردش میشه برام صلوات بفرستی ک ب این آرزوم برسم؟ فکر کن اربعین پیاده بری کربلا ...چشمت از دور به یه گنبد طلایی بخوره ... دستتو بزاری رو سینه بگی ... السلام علیک یا اباعبدالله. سلام آقا جونم کاربری دست دو دوست ک ی زمانی دشمن هم بودیم اما حالا 
چشمو دل سیری خیلی مهمه

قضاوت بی جا نکردن هم خیلی مهمه 

نمیدونم من خوب توضیح ندادم یا اینجا قضاوت کردن براشون مثل آب خوردنه 

دو تا نذری جدا جدا بوده 

گوشت هم بوده 

منو مادرشوهرم اینا تو ی ساختمونیم 

چون من جایی کار داشتم نبودم تحویل بگیرم 

اصلا هم برام مهم نیست ک چی بوده تو بگو آب معدنی بوده 

از اینکه چون نذر بوده و نزاشتن ازش منم بخورم ناراحتم 

بنظرم نذر ی حرمت دیگه داره ی ارزش دیگه داره تو بگو نون خشک

توروخدا اینجوری دل نشکنید

بزرگترین آرزوی قلبیم اینه که یه روزی دست ایلیا کوچولومو بگیرم و باهاش برم گردش میشه برام صلوات بفرستی ک ب این آرزوم برسم؟ فکر کن اربعین پیاده بری کربلا ...چشمت از دور به یه گنبد طلایی بخوره ... دستتو بزاری رو سینه بگی ... السلام علیک یا اباعبدالله. سلام آقا جونم کاربری دست دو دوست ک ی زمانی دشمن هم بودیم اما حالا 
کی وقت کردن بپزن بخورن به شما ندن؟

من دو سه روز جایی کار داشتم

یاد اونا افتادنم با قابلمه تو صف نظری کتک هم میزدنن

قضاوت بی جا نکردن هم خیلی مهمه 

نمیدونم من خوب توضیح ندادم یا اینجا قضاوت کردن براشون مثل آب خوردنه 

دو تا نذری جدا جدا بوده 

گوشت هم بوده 

منو مادرشوهرم اینا تو ی ساختمونیم 

چون من جایی کار داشتم نبودم تحویل بگیرم 

اصلا هم برام مهم نیست ک چی بوده تو بگو آب معدنی بوده 

از اینکه چون نذر بوده و نزاشتن ازش منم بخورم ناراحتم 

بنظرم نذر ی حرمت دیگه داره ی ارزش دیگه داره تو بگو نون خشک

مادرشوهرمم سریع بارش گذاشته نگفته عروسم حاملست ی ذره بخوره

توروخدا اینجوری دل نشکنید

قضاوت بی جا نکردن هم خیلی مهمه  نمیدونم من خوب توضیح ندادم یا اینجا قضاوت کردن براشون مثل آب خ ...

عزیزم من منظورم مادر شوهرت بود نه شما .

حتی تو پست قبلش نوشتم که به شوخی بگو امانت دار خوبی نیستید .بالاخره امانت دستشون بوده و باید به شما میدادن ولی چشمو دل سیر نبودن .

شما هم البته در عین محق بودن نباید خیلی خودتو ناراحت کنی .

هرگاه خداوند تورا به لبه پرتگاه هدایت کرد به او اطمینان کن چون یا تورا از پشت خواهد گرفت یا پرواز کردن را به تو خواهد آموخت.
عزیزم من منظورم مادر شوهرت بود نه شما . حتی تو پست قبلش نوشتم که به شوخی بگو امانت دار خوبی نیستید ...

حواسم نبود 

ببخشید 

حواسم نبود  ببخشید

خواهش میکنم احتمالا منم مشخص ننوشتم 😁

هرگاه خداوند تورا به لبه پرتگاه هدایت کرد به او اطمینان کن چون یا تورا از پشت خواهد گرفت یا پرواز کردن را به تو خواهد آموخت.